S04 JV: Damon se confrunta cu Vaughn protejand-o pe Elena


Damon in The Vampire Diaries Season 4, Episode 5: “The Killer”

Unul din multele lucruri pe care le iubim la oraşul Mystic Falls este faptul că, acesta, în mod constant, îşi sfidează ciudăţeniile. Care sunt şansele unui oraş de oriunde din lume (mai ales din Virginia) să aibă aşa de multe secrete şi creaturi supranaturale? Toţi vampirii de-abia dacă au plecat din oraş pentru a găsi câteva răspunsuri… sau alte probleme. Şi se pare că asta o să se şi întâmple cu Cei Cinci.
Am auzit că este foarte greu şi destul de rar să te întâlneşti cu un vânător din Cei Cinci, dar, normal, în Mystic Falls, ne vom întâlni cu minim 3 din ei (sau numărăm Connor şi Jeremy ca unul?). În ciuda prezenţei lui Jeremy, am aflat că un actor din “Twilight”, Charley Bewley, va interpreta alt vânător din Cei Cinci. Dar când îi vom vedea faţa arătoasă? Care o să fie intenţiile sale?

Charlie Bewley Joins the Cast of The Vampire Diaries

Potrivit celor spuse de E! Online, Vaughn va apărea în S04E13, îndreptându-se direct către fraţii Salvatore. Poate pentru că iubita lor i-a ucis fratele? Ar putea fi şi asta o posibilitate.
La fel ca şi Connor, Vaughn este un mare expert în ceea ce face, adică, veşti proaste pentru Damon. Dar ar putea fi şi veşti semi-bune pentru fanii Delena. Prima confruntare dintre Damon şi Vaughn dovedeşte cât de mult ţine Damon la Elena. Poate că Vaughn încearcă s-o pedepsească pe Elena pentru că l-a ucis pe Connor, prin urmărirea bărbatului pe care-l iubeşte sau doreşte? Sau doar încearcă să ajungă la ea?
Va trebui să aşteptăm şi să vedem. Dar, pe moment, nu avem treabă cu el, adică, atâta timp cât nu ne omoară nici unul din vampirii noştri preferaţi.
Şi ca ultimă întrebare: asta înseamnă că Jeremy se opreşte din ucis vampiri şi îşi revine la normal? O să-i folosim tatuajul lui Vaughn pentru aflarea hărţii?

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s