Se impaca Jeremy cu Bonnie?


Jeremy and Bonnie Slow Dance in Season 2, Episode 18: "The Last Dance"

Să lăsăm casa romantică Gilbert de lângă lac să reaprindă focul dintre Bonnie şi Jeremy. Chiar aşa, Jer, am văzut cum te uitai la fosta ta iubită vrăjitoare. (Cine o mai fi şi profesorul Shane?)
Ei bine, dacă sunteţi de acord cu mine, şi ştiu că sunteţi, pentru că am văzut toate momentul acela între Bonnie şi Jeremy, am aflat că producătorul executiv Julie Plec a mai dezvăluit nişte picanterii legate de cei doi.
“Ceea ce a arătat acest episod, chiar şi în acea formă nostalgică, ne reaminteşte că mai există nişte sentimente care încă nu s-au spus. S-a văzut că mai este iubire şi poate şi o licărire de speranţă pentru ceva mai mult” a spus Julie Plec.
Speranţă pentru ceva mai mult? Dacă ăsta este cazul, putem şi noi să scormonim. Chiar dacă ne-a plăcut ideea de Shane şi Bonnie, acum că el o învaţă despre Manifestare, ne îngrijorăm puţin (mai mult) de intenţiile profesoraşului. Şi în plus, despărţirea din cauza unei fantome? Aia a fost o mişcare lamentabilă, Jeremy, dar ar fi ok dacă ţi-ai îndrepta greşeala.
Şi în plus, Jer a devenit mult mai sexy de când cu fizicul lui de vânător. Cum ar putea ca Bonnie să-i reziste?

Advertisements

2 thoughts on “Se impaca Jeremy cu Bonnie?

  1. ooooo……….daaa.bonnie chiar nu ii poate rezista.am vazut in serial,in sezonul 4 episodul 12 cand jeremy isi rupe tricoul iar bonnie pare CUCERITA de el si muschii lui………..Jeremy e super HOT

    Like

  2. OMG!!!!!!!!!Bonnie isi risca viata doar ca sa-l vada in viata pe Jeremy.Asta e DRAGOSTE ADEVARATA!!!!
    Defapt aceasta DRAGOSTE ADEVARATA exista din sezonul 2 episodul 7(Masquerade) si chiar daca s-au despartit din cauza unei fantome ei tot au continuat sa se iubeasca.Daca mai tineti minte in 3×21 Bonnie a facut o vraja pt a-i opri inima lui Jeremy iar cand l-a salvat statea fruntea ei langa fruntea lui.In 4×01 cand Bonnie voia sa se duca pe ,,lumea cealalta” iar Jeremy a aflat ca ea poate muri,atunci Jeremy i-a zis sa nu faca asta dar Bonnie totusi a facut-o,a suportat consecintele iar cand s-a trezit el a imbratisat-o.In 4×09 Jeremy a zis ca Bonnie este motivul lui emotional pentru a nu mai ucide anumiti vampiri(Elena).In 4×12 cand lui Jeremy i s-a rupt tricoul pentru a fi vazuta evolutia tatuajului Bonnie avea o fata gen:,,O vai!Cat de hot este…vreau sa-l sarut chiar acum,dar nu pot!!!”.In 4×03 Bonnie facea poze tatuajului lui Jeremy;ea i-a zis ca daca ar fi o alta cale pentru a rezoluva treaba cu tatuajul ar face-o iar Jeremy i-a zis ca nu-l deranjeaza si apoi Bonnie a pus mana pe pieptul lui.Ce-i mai place lui Bonnie!!In 4×14 Jeremy a bandajat mana lui Bonnie cand ea a cazut,a incurajat-o,a ajutat-o sa faca diferenta intre real si imaginar si el era fericit ca e doar cu ea.Dar stau uneori si ma intreb:Cum de atunci cand sunt probleme trebuie sa fie singuri?Cred ca ceilalti isi dau seama ca mai exista chimie intre Bonnie si Jeremy si de-asta sunt mereu lasati singuri.In 4×19 Bonnie era in extaz ca dansa cu Jeremy la acel bal.In 4×22 cei doi s-au imbratisat iar Bonnie cu pretextul ca vrea sa ridice inapoi zidul,face o vraja pentru a-l aduce pe Jeremy inapoi dar moare si Bonnie si in 4×23 cel mai asteptat moment:SARUTUUL!!!!Ce dor imi era sa-i vad sarutandu-se si le sta atat de bine impreuna.

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s