Ce personaj masculin va palce cel mai mult din Jurnalele Vampirilor?


Who Is the Best Male Character on The Vampire Diaries?

De data aceasta, încercaţi să-l găsiţi pe cel mai bun personaj masculin din Mystic Falls. Am văzut cum Elena a făcut un efort şi a ales un Salvatore, dar pe lângă aceşti fraţi strălucitori, vă mai arunc şi alţi bărbaţi de-a dreptul fascinanţi: musculoşi, drăguţi, sexy, dar şi răi de răi.
Aşa că haideţi să scăpăm de teoriile de cine este cel mai bun pentru Elena şi să ne gândim la cel lângă care nu ne putem imagina viaţa. Ce ziceţi de Jeremy şi de noii lui muşchi abundenţi sau de Tyler cu vechii lui muşchi de vârcolac, de Matt cu ochii lui drăguţi şi albaştri sau de Damon cu ochii lui răi şi albaştri, de Klaus cu zâmbetul lui machiavelic, de alura grecească a liniei maxilarului lui Stefan, sau de părul lui Elijah,…? Şi lista continuă.
Dar, normal, că actorii sunt mult mai mult decât faptul că interpretează cel mai bun personaj masculin din Jurnalele Vampirilor. În spatele acelor corpuri arzânde, bărbaţii de la TVD au şi laturi sensibile, unii mai mult decât alţii. Desigur că voi ştiţi asta, aşa că nu vă sfiaţi să vă alegeţi personajul preferat. Alegeţi cu grijă, doar unul, pentru că în Mystic Falls, asta ar putea înseamna o eternitate.

Advertisements

7 thoughts on “Ce personaj masculin va palce cel mai mult din Jurnalele Vampirilor?

 1. Offff,Damon si Klaus!!Nu cred ca pot alege.Amandoi sunt superbi.O combinatie mortala a unor ochi strafulgeratori si a unui accent seducator.Ugh=p~Ar iesi barbatul perfect:xDar,daca tot e vorba sa alegem numai unul…Klaus!!!L-a intrecut pe Damon…Nu stiu..la inceput il injuram si-l urateam peste tot:))Dar de pe la mijlocul sezonului 2, a inceput ca beculetul sa sclipeasca,iar cu timpul..beculetul sa tot marit!:d .E superb cu totul!!=p~

  Like

 2. Klaus, Damon, Elijah ce alegere, ce alegere! Dar castigatorul este Klaus cu accentul lui super sexy si cu tot ce are el mai bun sau mai rau 😛

  Like

 3. Doamne,asta-i cea mai grea alegere a vietii mele!
  Cum oare sa aleg intre Damon,Klaus,Elijah si Kol?!Toti sunt incredibil de aratosi si al dracului de sexosi!:))
  Da’ trebuie s-o fac,asa ca…cu parere de rau,pentru dragii de Originali,trebuie sa zic ca castigatorul e Damon!Are ceva ce-l face unic.

  Si cum tot sunt aici….Va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi si tot ce va doriti!

  Miss Salvatore

  Like

 4. ufufuufufufuf.greu.eu consider personajele ca fiind pe 2 categorii….principale si secundare….din categoria celor principale(damon,stefan,klaus)aleg damon,iar din categoria celor secundare(jeremy,matt,kol,elijah,tyler..)aleg jeremy ….
  🙂

  Like

 5. Categoric Damon ! De fapt nu vad unde e alegerea , el e atat de perfect incat nici nu poate fi comparat cu ceilalti . Cum sa nu iubesti zambetul lui poznas , sarcazmul sau cei mai incredibili ochi albastrii pe care i-am vazut ? Damon e barbatul perfect.

  Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s