S04: Este leacul pentru vampirism o sarlatanie?


Alexander the Vampire Hunter in The Vampire Diaries Season 4, Episode 4: “The Five”

Fiecare puzzle din Jurnalele Vampirilor este complicat, iar noi ştim asta. Dar să scapi de vampirism?  Chiar este posibil? Eu nu prea sunt sigură.. şi haideţi să vă spun şi de ce:
Prima dată, aflăm de frăţia Celor Cinci, dar chiar şi aceşti oameni sexoşi cu tatuaje completate şi cu o sabie ce este cheia la toată problema asta nu au putut să afle leacul. Normal, căci Klaus i-a omorât pe toţi înainte ca ei să îşi înceapă călătoria, însă asta nu este un motiv pentru care nu au găsit acest presupus “leac”.
După o mie de ani de la masacrul Celor Cinci, nu s-a mai dovedit cu succes niciun alt vânător? Ne plac locuitorii din Mystic Falls, dar chiar ne aşteptăm ca ei să afle ceea ce niciun alt vânător nu a aflat încă din 1110 d.H.?
Apoi, mai este şi treaba asta cu Silas. Din ce a spus atrăgătorul profesor Shane, nu este nevoie de sabie – găsirea lui Silas înseamnă găsirea leacului împotriva imortalităţii. Dar vampirismul şi nemurirea sunt unul şi acelaşi lucru? Din câte ştim, în vraja lui Esther de a-i face vampiri pe fiii ei, nu era doar un singur ingredient, aşa că poate aceste două lucruri sunt doar corelate între ele?
Acum, haideţi să spunem că există acest leac. Câte persoane îl pot lua? Normal că nu va putea schimba întreaga rasă de vampiri, dar va funcţiona şi pe hibrizi? Într-un fel, am putea paria că vampirul original Klaus este destinat de a fi supranatural pentru totdeauna.
Iar în final, dacă leacul există, cine l-ar lua? Fiecare personaj, la un moment dat, şi-a dorit înapoi umanitatea, chiar dacă ascultau bătăile inimii unei păsări colibri sau erau beţi morţi în mijlocul drumului. Dar la sfârşitul zilei, ar mai fi vrut să mai ia leacul? Oricât de mult aş dori să răspund la asemenea întrebări, încă nu sunt sigură dacă acest leac este o păcăleală sau pe bune… cu sau fără marele rău Silas.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s