S04E10 “After School Special”: Un nou primar si intoarcerea lui Rebekah


Rebekah and Klaus in Season 3, Episode 18: “The Murder of One”

Mystic Falls nu pierde deloc timp în înlocuirea fostului primar, Carol Lockwood, în S04E010, “After School Special”. Cum Caroline a crezut că este rău să o aibă pe mama ei şeriful oraşului, doar aşteptaţi să vedeţi cum o să reacţioneze Bonnie când o să afle că tatăl ei nou venit în oraş va fi primarul provizoriu din Mystic Falls. Rudy Owens (care l-a interpretat pe Rick Worthy în Supernatural) apare în oraş cu scopul de a-şi proteja fata, însă Bonnie nu pare prea fericită de asta.
Între timp, Klaus se confruntă cu reuniunea familiară a sa, pentru că Rebekah este înapoi în acţiune şi dornică de a se răzbuna pe el. În timp ce îi obligă pe Stefan, Elena şi Caroline să îi spună mai multe despre leac, Elena îi dezvăluie câteva informaţii foarte şocante.
Dar Rebekah nu este singura care îi face probleme lui Klaus. În timp ce Damon şi Matt nu reuşesc să-l  stăpânească pe Jeremy din a nu mai ucide vampiri, V.O. dă buzna peste ei şi încearcă să grăbească procesul.
Mai târziu, Tyler se află în nişte probleme mărunţele – dar, normal, blonda noastră favorită (nu tu, Rebekah) este acolo pentru a-l ajuta.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s