Poate muri Klaus?


Klaus Leans on a Door Jamb in Vampire Diaries Season 3, Episode 12, “The Ties That Bind”

Încă de când Rose i-a rostit numele în Jurnalele Vampirilor, sezonul 2, întotdeauna ne-a fost frică de marele rău interpretat de Klaus. Şi am auzit totul despre el: e cel mai puternic original, este hibridul invincibil, nu poate muri, etc. Dar toate astea nu i-a oprit pe nimeni să încerce să-l omoare.
Primul a fost Elijah care a avut un plan. Apoi, Mikael a fost gata să-l omoare. Dar în sezonul 3, când Klaus le-a spus celorlalţi că el a creat arborele genealogic al lui Katherine, Stefan, Damon, Elena, Caroline şi Tyler, dorinţa noastră de a-l vedea mort s-a diminuat în mod semnificativ. Ei bine, şi asta… şi normal, tablourile pe care le pictează.
Chestia este că întotdeauna am pus întrebarea dacă Originalul poate muri. Da, el poate fi “uscat” şi ţinut într-un coşciug; chiar asta s-a întâmplat când ţepuşa lui Alaric i-a fost băgată în inimă… şi numai dacă i-ar fi rămas acolo. Dar mai există şi o altă posibilitate de a-l pune la pământ, de a-l trimite în lumea de dincolo şi de a rămâne acolo pentru mult mai mult timp?
Se mai pune problema dacă vampirul original ar trebui să moară? Nu numai că i-am lipsi accentul său, şarmul lui irezistibil sau vocabularul lui impresionant, dar ne-am şi îngrijora că moartea lui ar rezulta şi în moartea tuturor vampirilor şi a hibrizilor noştri dragi. Suntem sigure că ar exista o vrajă care să-i protejeze pe ceilalţi de la moarte. Dar chiar ne-am bucura să trăim într-o lume fără Klaus?
Poate el să moară? Ar trebui să moară? Împărtăşiţi-vă părerile!

Advertisements

3 thoughts on “Poate muri Klaus?

  1. Avand in vedere ca vrajitoarele au mereu grije sa existe echilibru in natura cred ca au avut grija si de Klaus deoarece, dupa parerea lor, nimic nu poate sa dureze o eternitate, trebuie sa se si moara.

    Like

  2. de murit cred ca poate sa moara..pana la urma toti mor cumva dar nu cred ca as vrea sa vad o lume fara klaus…ar fi prea linistita:))

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s