Alerta de accent! Starurile din Jurnalele Vampirilor care s-au nascut in tari straine


Chiar dacă serialul Jurnalele Vampirilor se filmează în Atlanta, asta nu înseamnă că toţi actorii sunt de acolo, sau mai ales din SUA. De fapt, show-ul are cel mai numeros casting multinaţional! Şi nu vă întrebaţi şi voi unde s-au născut actorii voştri preferaţi? Fiţi atente:

Nina Dobrev: Bulgaria

Nina Dobrev a fost născută în Sofia, Bulgaria (destul de aproape de Transilvania, nu?), dar s-a mutat în Canada la vârsta de doi ani. Deşi şi-a petrecut majoritatea anilor ei de copilărie în Toronto, ea vorbeşte foarte fluent bulgara şi franceza. Vă daţi seama că nu le-au trebuit să o dubleze pe Katerina Petrova în scenele cu amintiri din trecut!

Paul Wesley: Poland (via New Jersey)

Ok, recunoaştem… Paul Wesley nu s-a născut chiar într-o ţară străină, dar şi-a petrecut foarte mult timp în afara Statelor Unite. Născut în New Jersey şi având părinţi polonezi, Paul şi-a petrecut câte patru luni din fiecare an în Polonia până la vârsta de 16 ani. De fapt, el este singurul din familia sa care vorbeşte fluent poloneza!

Joseph Morgan: Great Britain

Joseph Morgan s-a născut în Londra, Marea Britanie şi crescut în Swansea, Wales. La sfârşitul adolescenţei, s-a mutat din nou în Londra, învăţând la prestigioasa Şcoală Centrală de Oratorie şi Dramă. S-a mutat în SUA în 2010, imediat după ce şi-a făcut apariţia în televiziune.

Kat Graham: Switzerland

Cu tatăl liberian şi mama rusoaică-evreiască, Kat Graham îşi are familia foarte diversificată. Bunicul ei a fost un ambasador liberian în Elveţia, iar tatăl ei şi-a lăsat slujba din industria muzicală ca să lucreze ca jurnalist la Naţiunile Unite în Geneva, unde s-a născut Kat. Chiar dacă a fost crescută în Los Angeles, actriţa vorbeşte franceza, portugheza, ebraica şi limba spaniolă.

Daniel Gillies: Canada

Daniel Gillies poate că nu pare a canadian, dar el chiar a fost născut în Winnipeg, Manitoba. S-a mutat în Noua Zeelandă la o vârstă foarte fragedă, de aceea are acel accent. El s-a reîntors în Canada pe la sfârşitul anului 2001 şi s-a mutat în SUA în 2003.

Claire Holt: Australia

Claire Holt a fost născută şi crescută în Queensland, Australia, unde a avut succes cu două sezoane din serialul dramă H2O: Just Add Water. S-a mutat în SUA în 2009 şi a aterizat rapid în Pretty Little Liars şi în TVD.

Sebastian Roché: France

Sebastian Roché (Mikael), chiar dacă l-a jucat pe tatăl linei Originalilor, nu şi-a dat în vileag accentul său natal! Actorul, cu descendenţi francezi şi scoţieni, a fost născut şi crescut în Paris, Franţa. În timpul adolescenţei, el a fost şcolit acasă pe o perioadă de 6 ani, călătorind împreună cu familia lui în jurul lumii într-o barcă cu pânze. Vorbeşte fluent franceza, engleza, italiana şi limba spaniolă şi s-a mutat în 19992 în SUA.

Alice Evans: Great Britain

La fel ca şi alţi băieţi de la TVD ale căror mamă le-a interpretat, Alice Evans (Esther) a fost născută şi crescută în Marea Britanie. Pe când avea 20 de ani, Alice s-a mutat în Paris, unde a jucat în foarte multe filme şi seriale franceze. S-a mutat înapoi în Anglia în 1999, iar în 2003 în SUA.

Nathaniel Buzolic: Australia

Nathaniel Buzolic (Kol) a fost născut şi crescut în Sydney, Australia, şi a învăţat la şcoala Screenwise Film & TV School. Jurnalele Vampirilor este prima lui apariţie în SUA.

Casper Zafer: Middle East via Great Britain

Deşi Casper Zafer (Finn) este original din Marea Britanie, tatăl lui este descendent ucrainian. casper şi-a petrecut foarte mult din tinereţe în Estul Mijlociu, după care a ajuns să filmeze în Anglia în 1999. La fel ca şi co-starul său Nathaniel, serialul Jurnalele Vampirilor este primul său proiect.

Advertisements

One thought on “Alerta de accent! Starurile din Jurnalele Vampirilor care s-au nascut in tari straine

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s