Cele mai interesante 5 lucruri despre Ian Somerhalder


Ian Somerhalder Attends the 2012 Environmental Media Awards

Luaţi-vă o pătură călduroasă, un pahar înalt cu sânge şi încălziţi-vă, pentru că vă voi înşira cinci lucruri cele mai interesante despre Ian Somerhalder:

1. Este un bărbat de carieră, ambiţiile lui începând pe la vârsta de 10 ani, atunci când şi-a început cariera ca model (normal, cu faţa lui arătoasă!!). Ian a lucrat pentru Gucci, Ralph Lauren, Versace, Guess, Calvin Klein şi Dolce & Gabbana.

2. S-a întâlnit cu co-creatorul serialului Jurnalele Vampirilor, Kevin Williamson, la serialul de scurtă durată, Young Americans. El l-a jucat pe Hamilton Fleming, al cărui tată era decanul unei şcoli de vară de elită din Connecticut.

3. Pe lângă actorie şi modelling, Ian şi fratele său sunt proprietarii unei pizzerii McClain’s Pizzeria din Hailey, Idaho.

4. Ştiaţi că pe vampiri îi preocupă foarte mult igiena personală? Acelaşi lucru i se aplică şi lui Ian, ce se descrie ca un împătimitor al curăţeniei şi a dezvăluit că îşi face duş de până la 3 ori pe zi. Uuu!

5. Nu ştim dacă ultimul lucru vă va face foarte geloase sau vă vor face să îl adoraţi şi mai tare, dar primul sărut al lui Ian a fost când acesta era în clasa a cincea la un patinoar.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s