S04 JV: Il mai recuperam pe Jeremy?


Elena and Jeremy in The Vampire Diaries Season 4, Episode 9: “Oh Come, All Ye Faithful”

În S04E09 din Jurnalele Vampirilor, am văzut o nouă faţă a lui Jeremy. Una puternică. Una criminală. O dorinţă nebună de a ucide vampiri.
Dar oricât de mult îi iubim muşchii, nu suntem sigure de ceea ce simţim când el vrea să-i ucidă pe cei pe care-i iubim. O să-l revedem pe vechiul Jeremy? Vorbim de cel bun, căruia îi pasă, normal.
Însă faptele nu-l arată prea bine. Chiar dacă s-a stabilit că Bonnie e cea care-l motivează în bine, el încă mai are de ucis. O motivaţie de acest gen poate că mai comprimă dorinţa de omor atunci când un vânător ucide unul sau doi vampiri, dar mai e aceeaşi când vânătorul ucide 10 sau 20 de vampiri?
Cum vedem noi, este următorul lucru: când i se completează tatuajul, el are două opţiuni: ori găseşte Bonnie vreo modalitate de a-l face pe Jeremy să se calmeze (sau el învaţă să-şi controleze instinctele), ori spunem la revedere zilelor în care fraţii se au bine între ei.
Voi încă mai credeţi că lucrurile s-ar putea opri unde sunt ele acum? În acest moment, Jeremy poate să se lupte cu dorinţa sa de a o omorî pe Elena. Să sperăm că orice s-ar întâmpla pe parcurs, nu este ireversibil şi că braţele lui rămân ca până acum.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s