Cine este personajul cel mai puternic din Jurnalele Vampirilor?


Vampire Diaries Season 4 Promo Photo of the Cast

La sfârşitul zilei, în Jurnalele Vampirilor este vorba numai despre putere: puterea asupra celuilalt, asupra vieţii, asupra sângelui şi peste întreaga umanitate. Şi cu toate aceste lucruri în minte, ne punem următoarea întrebare: Cine este cel mai puternic dintre toţi? Şi avem mai multe opţiuni, dintre care putem alege:

Klaus. Să începem cu cel mai evident, nu? Până acum, se pare că Originalul nu poate muri. Este puternic, este cel mai mare rău şi este (a fost) stăpân peste toţi hibrizii. Ne este greu să ne punem cu el…. dar totuşi, o vom face.
Caroline. Staţi să mă auziţi. Dacă este nevoie de vreo aptitudine în Mystic Falls, aceea e minciuna, iar Caroline s-a dovedit de fiecare dată că ea este cea mai tare în privinţa asta. În plus, ea îl are ca iubit pe cel mai puternic hibrid, şi să nu mai menţionăm că şi celălalt hibrid este îndrăgostit de ea. (Credem că am putea învăţa foarte multe lucruri legate de dragoste de la Caroline). Cu puţină manevrare, blonda ar putea stăpâni lumea. Chiar aşa: lumea.
Stefan. Cu acelaşi argument, nu îl vom vedea niciodată pe Klaus să-l omoare pe Stefan. Cam din toate punctele de vedere, ei sunt prieteni foarte buni, şi ştim cât de mult urăşte Klaus să fie singur. Şi în plus, toţi îl respectă pe Stefan. Chiar şi cea mai rea persoană din lume simte că ar trebui să-l respecte, pentru că Stefan este foarte milos.
Damon. Hai să fim cinstite. El a făcut foarte multe lucruri oribile şi stupide, şi, totuşi, încă mai există. Lui nu-i este frică să trăiască pe muchie de cuţit, şi poate că această necugetare a sa îl transformă în cel mai dur şi puternic tip. Şi se pare că egoismul său îi dă o mare putere. Cine ar fi crezut?
Elena. Toţi vor s-o salveze pe Elena. Nu există nicio persoană care să nu-şi sacrifice viaţa pentru Elena, mai puţin Rebekah. Fata reprezintă singura şansă a lui Klaus de a face hibrizi, este adevărata dragoste a lui Stefan, este iubirea lui Damon, este fosta iubită a lui Matt, sora lui Jeremy, cea mai bună prietenă a lui Bonnie şi Caroline… şi probabil că lista continuă. Ar putea Elena să fie marea maestră a serialului?
Bonnie. Vrăjitoarele fac regulile. Iar vrăjitoarele Bennet chiar sunt cele mai tari. Punct. În afară de faptul că ele sunt muritoare, ce le-ar putea răni?
Tyler. Pe moment, lucrurile nu sunt roz pentru Tyler, dar clar este ceva măreţ cu el din moment ce a rămas singurul hibrid procreat de Klaus în viaţă, nu?
Elijah. Klaus poate să urle cât vrea şi să taie capete cu sabia lui, dar Elijah, cu mâinile sale goale, le smulge capetele inamicilor săi. Dacă cineva iradiază putere, atunci acesta este Elijah. Aşa cum a punctat şi Alaric, el este unul din tipii care te sperie… cu un păr super mişto. Este inteligent, este corect şi nu trebuie să ne facem griji că-şi pierde cumpătul şi începe să masacreze oameni. Prin faptul că îl venerăm şi că nu i-am văzut niciodată colţii… asta este puterea lui.
Rebekah şi Kol. Ei sunt cei mai vorbăreţi din Originali, care îşi ies repede din fire. Dacă îşi unesc forţele, toţi ceilalţi sunt osândiţi.
Matt. Ceva reiese din faptul că Matt a reuşi să rămână în viaţă şi uman timp de patru ani. Se poate ca asta să fie din cauza evazivităţii şi a ochilor lui albaştri?
Profesorul Shane. Chiar acum, dacă există o persoană care să deţină toate răspunsurile, acesta este Shane. Toate misterele şi cunoştinţele sale pot reprezenta  cea mai puternică armă cu care să se confrunte ceilalţi.
April. Tatăl ei a început întreaga afacere de “rău mai puternic”. Poate ea să fie cheia tuturor întrebărilor? Iar acum, este cea mai bună prietenă a lui Rebekah.
Vrăjitoarele moarte. Nu contează ce se întâmplă, că spiritele vrăjitoarelor moarte întotdeauna se arată. I-au dat lui Bonnie putere suficientă de a-l învia pe Jeremy, de a-l doborî pe Klaus şi de a ascunde coşciuge. Bine, şi de a o ajuta pe Esther să reînvie. Ce altceva să fie mai puternic decât o vrăjitoare rechemată?

Voi ce spuneţi? Care credeţi că este cel mai puternic din Mystic Falls?

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s