Cele mai interesante 5 lucruri despre Nina Dobrev


Nina Dobrev Attends the Toronto Premiere of Perks of Being a Wallflower on September 8, 2012

Nina Dobrev interpretează o femeie vampir foarte norocoasă în serialul Jurnalele Vampirilor, pentru că nu doar unul din fraţii Salvatore este înnebunit după ea, ci ambii. Iar în afara oraşului Mystic Falls, este extrem de apreciată, din cauza a minim 5 lucruri foarte interesante despre ea.

1. Ştiţi actorii aceia care au fost descoperiţi şi salvaţi din obscuritate? Ei bine, Nina face parte dintre aceştia, ea fiind descoperită de un impresar în timp ce studia la Armstrong Acting Studio din Toronto.

2. Când a dat audiţie pentru rolul Elenei, Nina a trebuit să-şi înregistreze scenele din cauza unei probleme de planificare. Dar până la urmă a obţinut rolul şi le-a bătut pe celelalte potenţiale actriţe, incluzând-o pe sora mai mică a lui Jessica Simpson, Ashlee Simpson.

3. Fiecare dintre noi admiră pe cineva, iar Nina îi admiră pe Craig Kielburger, un avocat al drepturilor pentru copii, şi actriţele Meryl Streep şi Rachel McAdams.

4. Am auzit-o pe Nina vorbind engleza în Jurnalele Vampirilor, dar ea mai vorbeşte fluent franceza şi bulgara, datorită faptului că a fost născută în Sofia, Bulgaria, mutându-se mai târziu în Canada.

5. Normal că lista nu se completează fără ceva bârfă! Nu numai că ea are o relaţie cu Ian, colegul ei de filmări, dar şi în trecut s-a mai întâlnit cu alţi colegi de-ai ei de pe platou, de exemplu, cu fostul actor din Degrassi,  Daniel Clark.

Mai ştiţi şi alte lucruri interesante despre Nina Dobrev? Simţiţi-vă libere să le dezvăluiţi!

Advertisements

One thought on “Cele mai interesante 5 lucruri despre Nina Dobrev

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s