JV: Ce mort va reinvia?


Professor Shane in The Vampire Diaries Season 4, Episode 6: “We All Go a Little Mad Sometimes”

Oamenii morţi se reîntorc la viaţă? În mod surprinzător, asta nu este vreo noutate în universul din Jurnalele Vampirilor, dar cu toate aceste discuţii despre răul cel mare care va veni sau despre potenţiale reînvieri, cine se va reîntorace din lumea morţilor? Iată câteva sugestii:

1. Silas. Profesorul Shane pare destul de hotărât să-l aducă la viaţă pe acest amic Silas, aşa că Mystic Falls va avea încă un vrăjitor extrem de puternic cu care se va confrunta în curând, mai ales dacă acesta deţine răspunsul către leac.

2. Soţia şi copilul lui Shane. Ei au fost menţinuţi de Shane o singură dată, dar nu ne-ar mira dacă ei ar fi motivul pentru care Shane face ce face.

3. Părinţii lui Hayley. Shane i-a spus lui Hayley că nu contează dacă părinţii ei sunt morţi, că ea o să-i revadă. La ce s-a referit, nu suntem sigure, dar avem un presentiment că odată ş-odată tot o să-i întâlnim.

4. Oricine şi toţii. Modul în care Shane i-a spus lui Hayley că îşi poate revedea părinţii a făcut ca această afirmaţie să sune ca şi cum este universal valabilă pentru toţi morţii. Ar putea să se reîntoarcă cu toţii? Atâta timp cât şi Alaric este pe acea listă, nouă ne convine.

Voi ce spuneţi? Cine este posibil să se întoarcă din lumea odihniţilor pe (ne)vecie?

Advertisements

One thought on “JV: Ce mort va reinvia?

  1. pai Alaric, Jenna, parintii adoptivi a lui Elenei, parintii biologici a lui Elena, Lexi, Rose, mama lui Tylor, tatal lui Tylor, tatal lui Caroline si presupun ca multi altii…

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s