Care dintre invitatii speciali din Jurnalele Vampirilor sunt favoritii vostri?


Which Former Vampire Diaries Star Landed a Guest Spot on Castle?

Grupul de actori din serialul Jurnalele Vampirilor creşte în mod constant, dar niciodată nu este la fel când apar alţi şi alţi invitaţi speciali. Şi acum chiar vrem să le aducem un omagiu feţelor nu aşa de familiare care au rămas mai mult sau mai puţin în Mystic Falls, schimbându-i mai mult sau mai puţin pe rezidenţii oraşului. Iată câteva dintre personajele noastre invitate special din ultimii patru ani:

Anna (Malese Jow) şi Pearl (Kelly Hu): Anna a fost una din cele mai longevive personaje invitate special din serial, şi chiar după ce a murit, s-a reîntors ca stafie. De ce s-a întâmplat asta? Pentru că a fost aşa de minunată în poveste. Şi pe atunci niciun vampir nu era aşa de puternic sau aşa de frumos ca ea în tot oraşul Mystic Falls (înainte de apariţia lui Klaus).
Lexi (Arielle Kebbel): A fost cea mai bună prietenă a lui Stefan şi a fost fără pereche. Nu numai că am iubit-o nespus, dar ne-a făcut să-l iubim şi pe Stefan la fel de mult, pentru că i-a fost un prieten de nădejde.
Părinţii răi: Între John Gilbert (David Anders), Bill Forbes (Jack Coleman), Abby Bennet (Persia White) şi Kelly Donovan (Melinda Clarke), cei mai problematici şi îngrozitori părinţi ai serialului au reuşit să menţină lucrurile interesante … şi dureroase, tot timpul cât au existat.
Mason Lockwood (Taylor Kinney): A fost superb. A ţinut enorm la Tyler. A fost sexy. Întotdeauna îi vom duce lipsa unchiului Mason.
Katherine (Nina Dobrev): Nimeni nu bagă zâzanie între cei doi fraţi Salvatore dacă nu este chiar însăşi regina manevrării. Katherine este distractivă şi fioroasă şi niciodată nu vom şti într-adevăr dacă ea este bună sau rea. Îi ajută pe oameni, dar apoi îi răneşte, şi o să fim tot timpul intrigate de metodele ei extrem de egoiste.
Rose (Lauren Cohan): Am ţinut cu Rose când a ajutat-o pe Elena în încercarea de a se sacrifica, şi am iubit-o când l-a ajutat pe Damon. Ne-a plăcut coafura ei funky.
Andie (Dawn Olivieri): Sub toate aspectele, Andie a fost iubita perfectă a lui Damon, atunci când nu putea fi cu Elena. L-a ajutat în toate planurile lui, venea la el de fiecare dată când o suna, şi a înţeles că sub toată acea mască a lui, el e un băiat de treabă.
Meredith (Torrey DeVitto): Prima dată, i-am pus la îndoială motivele ei, dar apoi s-a dovedit a fi o foarte bună prietenă pentru Alaric, iar după ce el a murit, l-a ajutat puţin şi pe Damon. Şi tot vorbind despre ea, unde este dna Fell?
Familia originală: Rebekah (Claire Holt), Kol (Nathaniel Buzolic), Finn (mort), Esther (moartă), Mikael (mort), Elijah (Daniel Gillies) şi Klaus (Jospeh Morgan) (deşi cel din urmă nu mai este un invitat special), au creat cu toţii intriga principală. În plus, accentele lor sunt cele mai tari.
Connor (Todd Williams): Connor cu acel tatuaj extrem de minunat a apărut în oraş gata de acţiune. Pe lângă cunoştinţele sale masive de pus capcane, de mănuşi cu verbină şi muşchii săi, întotdeauna am vrut să vedem şi ce mai poate face.
Hayley (Phoebe Tonkin): Chiar a creat o mare zarvă cu tot sacrificiul ăla al hibrizilor…
Profesorul Shane (David Alpay): Trebuie să spunem că Shane este destinat a fi cel mai contrariant invitat special al sezonului 4. Ce ştie el? Sau mai bine zis, există ceva ce nu ştie?
April (Grace Phipps): Va deveni fata pastorului Young ceva mai mult decât o bună prietenă pentru Matt şi Rebekah? Numai timpul ne poate spune.

Aşa că, de ce invitat special vă place cel mai mult?

Advertisements

One thought on “Care dintre invitatii speciali din Jurnalele Vampirilor sunt favoritii vostri?

  1. eu o prefer pe Meredith deoarece mi se pare destul de implicata in toata actiunea si e destul de simpatica. In afara de asta imi place de ea ca actor pentru ca a jucat in mai multe filme cunoscute.

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s