Cel mai sexy cuplu din Jurnalele Vampirilor


What’s the Hottest Relationship on The Vampire Diaries?

Aspectul fizic contează foarte mult, dar având în vedere toate personajele din Jurnalele Vampirilor, spunem că trebuie să fie mult mai mult pe lângă relaţiile dintre acestea.
Există destulă chimie, iubire, sacrificiu, râs, dorinţă arzătoare, şi normal, mişcările de dans. Luând în considerare mai multe lucruri decât arată personajele în cele mai bune ipostaze ale lor, pe care cuplu îl destinaţi a fi cel mai sexy dintre toate?
Regele şi regina privirilor drăgăstoase şi ai îmbrăţişărilor susţinătoare îl reprezintă cuplul Stelena. Dar mai există şi regele şi regina privirilor pofticioase şi ai tensiunii sexuale din ce în ce mai ridicate: cuplul Delena. Dar haideţi să nu ne oprim aici! Ar putea ca cel mai sexy cuplu să nu fie format din Elena şi altcineva? Ar fi şi asta o posibilitate.
Şi iată de ce: Caroline. Ca şi cum nu-i este suficient să fie doar super drăguţă, ea face parte din două relaţii pline de tensiune. Avem cuplul Forwood plin de pofte sexuale şi cu un caracter temperamental, în comparaţie cu Klaroline, un cuplu mult mai controversat dar tachinant. Şi să nu o uităm pe Bonnie, prietena cea mai bună a Elenei, ce este foarte puternică dar şi sexy, în timp ce Jeremy reprezintă un animal de vânătoare foarte febril. Iar în privinţa acestora doi ne ţinem pumnii strânşi.
Alte cupluri potenţiale de luat în considerare sunt: Hayley şi Tyler? Am putea să trecem cu vederea peste trădarea ei? April şi Matt? Credeţi că doi oameni foarte drăguţi ar merita să fie împreună? Sau poate Matt şi Rebekah? Chiar dacă este o anumită tensiune între ei, de tot ce ar avea ei nevoie ar fi să rămână în pielea goală. Şi normal, ultima opţiune înflăcărată: Bonnie cu Shane. Dar din păcate, Shane pare să se concentreze numai pentru scopul lui, dar nu v-ar plăcea să-l vedeţi executând mişcări lascive de dans?
Aşa că cine ar fi? Care cuplu este cel mai nebunatic, înflăcărat şi sexy? Eh, ar mai fi o idee: Stefan şi Klaus. Frăţie sau nu, ar fi ceva nou!

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s