6 lucruri care ar imbunatati sezonul 4 din Jurnalele Vampirilor


Jeremy and Bonnie in The Vampire Diaries Season 4, Episode 6: “We All Go a Little Mad Sometimes”

Nu contează cât de bun este fiecare episod din Jurnalele Vampirilor, dar întotdeauna ne lasă ca şi cum am vrea mai mult. Şi dacă nu plănuiesc să facă episoadele de câte 2 ore (ce grozav ar fi!!) vă recomandăm câteva lucruri pentru restul sezonului 4.

Mai mult din Klaroline / Forwood. Interacţiunea cuplului Klaroline de la concursul Miss Mystic Falls a fost una din scenele noastre favorite. Şi normal că ne face să tânjim după mai mult de la cei doi. Singurul motiv pentru care au rămas să vorbească între ei a fost faptul că Klaus credea că Tyler şi cu Hayley sunt împreună, dar din această cauză, nu prea i-am mai văzut pe Tyler cu Caroline aşa de mult. Dacă situaţia asta se va transforma într-un triunghi amoros, atunci trebuie să stăm cu ochii mai mult timp asupra acestor personaje. Şi, de asemenea, vrem mai multă Caroline.

Mai puţin din Hayley. Tot vorbind de Forwood, nu-i înţelegem gândurile lui Hayley. Ea apare în oraş cu toată atitudinea ei şi cu accentul acela mai diferit, îi distruge viaţa lui Tyler (şi a celor 12 hibrizi) pentru a afla mai multe lucruri despre părinţii ei. Doar atât? Să nu te superi Hayley, dar până când nu dovedeşti că eşti mult mai interesantă faţă de ce ai făcut până acum, nu suntem sigure că meriţi să locuieşti printre mulţimea super complicată din Mystic Falls.

Iubire pentru profesorul Shane. Nu, nu ne referim chiar la Bonnie. Am văzut cum ea se uita la Jeremy. Şi totuşi, încă mai avem de aflat multe despre acest profesoraş, probabil şi mai intrigante decât cele de până acum. Am vrea tare mult să-i vedem şi o altă latură a sa. În plus, este superb. Şi ne convine să-l vedem şi fără tricou pe el.

Un leac pentru legătura de supunere. Vrem ca Elena să devină Elena pe care o ştim noi, cea veche. Ştim că oamenii se schimbă, şi suntem de acord cu asta. Dar aşa cum a spus şi Caroline, ei nu devin alţii diferiţi. Aşa că dacă este nevoie ca legătura de supunere să dispară pentru ca Elena să redevină ce-a fost odată, atunci suntem de acord. Şi nu, nu facem referire la Stelena sau Delena. Doar vorbim depsre Elena.

Elijah. Cu cât mai mult ni se dă Elijah pe episod sau pe sezon, cu atât mai bine. Şi nu prea l-am văzut pe Elijah în acest sezon, aşa că sperăm să apară în acţiune mult mai mult data viitoare.

Bonnie îşi primeşte puterile sale bune înapoi. Nimic nu iubim mai mult decât o Bonnie puternică şi energică. Cum se spune, ca vrăjitoare Bennett, ea este cea mai puternică persoană din Mystic Falls şi ne lipsesc zilele în care chiar aşa era, lovindu-l pe Klaus şi punând vampirii la pământ cu doar o singură privire asupra lor, şi tot tacâmul acela. Credem că deja este timpul ca Bonnie să priea controlul din nou… dar nu cu Manifestarea, pentru că ne sperie de moarte.

Alte creaturi mistice. Ce avem în Mystic Falls? Dubluri, vampiri, vârcolaci, hibrizi, Originali, vrăjitoare. Dar şi oameni. Ce mai contează şi alte creaturi în plus? Ca de exemplu, spiriduşi, zâne, îngeri sau druizi, care s-o ajute pe Bonnie, sau să fie de partea lui Klaus. Sau neutri.

Şi asta este lista sezonului 4! Voi ce spuneţi? Cum s-ar putea îmbunătăţi restul sezonului?

Advertisements

One thought on “6 lucruri care ar imbunatati sezonul 4 din Jurnalele Vampirilor

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s