Ce personaj din JV vreti sa apara mai mult timp in serial?


Caroline and Tyler in The Vampire Diaries Season 4, Episode 1: “Growing Pains”

Oricât de mult am vrea să-i vedem pe Elena, Damon şi Stefan, mai sunt şi alte personaje pe care vrem să le observăm mai mult în acest univers al Jurnalelor Vampirilor. Trebuie să mai luăm o mică pauză de la triunghiul amoros principal şi să ne întoarcem şi la alţi oameni. Şi poate chiar mai des. Să începem?

Caroline. Poate că voi consideraţi că blonda primeşte foarte mult timp în acţiunea serialului, dar în realitate, sunt câteva episoade în care nu prea apare. Şi dacă episodul cu acel concurs de Miss Mystic Falls a dovedit ceva, asta înseamnă că este mult mai bine când Caroline apare mai mult.
Profesorul Shane. Ştim că probabil este un tip rău, şi poate că n-o să ne mai placă peste trei luni de zile de el, dar în momentul acesta, este superb, este intrigant, dar şi plin de distracţie. Daţi-ne mai mult din Shane!
Rebekah. Nu contează în ce toane este, dar întotdeauna Rebekah a adăugat sare şi piper în orice scenă posibilă în care a apărut. Nu ne-am supăra dacă ar deveni mult mai importantă.
Elijah. Tot vorbind de Originali, niciodată nu o să primim destul Elijah, sau nu o să ne săturăm de el. O lume fără Elijah ar fi o lume în care n-am vrea să trăim. Pe lângă expresiile sale faciale, şarmul său absolut şi modul în care îi zice Elenei pe nume, “E-lena”, acest bărbat este totul. Totul. Haideţi să cântăm împreună: E-li-jah! E-li-jah!
Kol. Ce-i drept, nu prea ştim nimic despre Original, dar fratelui său Klaus îi place de el, deşi Rebekah nu-l suportă, aşa că am vrea mai multe de la el.
Tyler. În fiecare episod îl vedem pe Tyler cu hibrizii săi (de acum încolo fără ei), dar totuşi, nu este suficient. Avem nevoie disperată de a vedea scene fierbinţi cu Forwood.
Ce personaj vreţi să vedeţi mai mult decât până acum?

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s