S04 JV: Ce s-a mai intamplat cu Elijah?


Elijah in The Vampire Diaries Season 4

Ultima dată când l-am văzut pe Elijah în Jurnalele Vampirilor, stătea în faţa intrării de la casa Elenei, foarte energic şi încercând să intre în posesia corpului fără vlagă a lui Klaus. Şi după ce a crezut că fratele lui a murit, şi-a îmbrăţişat surioara mai mică, plin de lacrimi, cei doi dezvăluind că fratele lor fusese cel care a creat linia de sânge a lui Damon, Stefan şi Caroline. După ce că a fost cel mai rezonabil dintre Originali (adică cel care s-a întrebat dacă Klaus chiar era mort), Elijah a pornit la drum, şi aşadar, ne-a frânt inimile.
Nu ştim de ce şi nu vrem să ştim unde s-a dus, dar chiar sperăm ori să descopere leacul pentru vampirism, leacul pentru legătura de supunere, ori doar să se distreze şi să meargă la coafor.
Dar tot vrem să ştim de ce Elijah a plecat din Mystic Falls aşa de repede. Chiar a crezut că fratele lui este mort? Sau fugea de Alaric? Ştia el oare că Rebekah plănuia să-o ucidă pe Elena? Normal că Elijah nu ar fi fost de acord cu sora lui; ştiţi şi voi, din cauza iubirii lui pentru Elena şi a tuturor motivelor sale teribil de morale.
Sunt destule motive pentru care Elijah s-a decis să-i părăsească pe cei din Mystic Falls, dar atâta timp cât se întoarce (şi ne spune tot ce s-a întâmplat cu el), o să-l lăsăm în pace. Nu ne putem supăra pe un om aşa de etic (şi cu un maxilar aşa de pronunţat şi corect) prea mult timp!
Voi ce vreţi să se întâmple cu Elijah când se întoarce în sezonul 4?

Advertisements

One thought on “S04 JV: Ce s-a mai intamplat cu Elijah?

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s