Ce a făcut Ian Somerhalder de noul an?


Nina Dobrev on Boyfriend and Co-Star Ian Somerhalder

Ian Somerhalder a întâmpinat anul 2013 în afara Statelor Unite, el dând un mesaj pe 31 decembrie, “La mulţi ani din sud estul Asiei Niciun Armaghedon mayaş – să facem ca noul an să merite din plin. Sunteţi alături de mine?” Cine ar spune că nu este?

Ian Somerhalder Thailand photo

Şi unde este mai exact? El a adăugat o poză la profilul lui de pe Twitter, scriind “Ajunul Anului Nou în Tailanda este un pic ploios”, poza arătând un cer înnorat. Trebuia să ne invite şi pe noi – am fi adus multe umbrele!
Şi chiar dacă se distrează niţel, întotdeauna are de lucru când vine vorba de ajutatul animalelor. “Sunt aşa de mulţi câini aici fără casă…CA PRETUTINDENI. Ca scop pentru acest an – să ne unim şi să terminăm cercetările în privinţa medicamentelor orale de sterilizare pentru câini şi pisici…O să am nevoie de ceva ajutor ;)”.
Deci o să avem ceva de făcut în anul 2013: să-l ajutăm pe Ian să-l facă mai bun, găsind cămine pentru animale! Foarte înduioşător!
Şi vorbind despre planuri, şi Nina e în Tailanda, unde şi-a găsit un nou suflet pereche – şi plănuieşte să se mărite cu el! Ne pare rău, Ian…

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s