Cele mai rele 10 momente ale lui Klaus


Klaus Grabs a Bite in Season 3, Episode 13:” Bringing Out the Dead”

Când Klaus şi-a făcut apariţia în Mystic Falls în corpul lui Alaric, imediat, reputaţia sa l-a precedat. Auzisem de nenumărate ori (de cele mai multe ori de la Rose) că acesta este cel mai puternic Original, că este răul întruchipat şi că nu-i pasă deloc de viaţa umană. Două sezoane mai târziu, am văzut că tot ce se spusese despre el era adevărat, poate mai puţin partea cu răul întruchipat.
În toţi aceşti ani, i-am descoperit slăbiciunea lui Klaus, singurătatea, şi l-am privit creându-şi prietenii şi chiar iubind. Dar când tragem linie, tot rămâne un tip rău…, deşi unul foarte trist şi complicat (de sexy).
Aşa că, în onoarea tuturor tipilor răi de la mijlocul sezonului 4, am rememorat cele mai rele 10 momente ale lui Klaus. Aşadar, luaţi-vă o băutură, stingeţi luminile şi fiţi alături de mine într-o călătorie întunecoasă:

10. Uciderea frăţiei Celor Cinci. Deşi vânătorul de vampiri a fost primul care l-a înjunghiat, Klaus pur şi simplu l-a masacrat pe el şi pe ceilalţi fraţi ai lui, lăsând o mare şi brutală cantitate de sânge la vedere.

9. Omorârea hibrizilor. Chiar dacă ei l-au trădat, ni s-a părut că a existat ceva în modul în care Klaus i-a omorât, ce l-a făcut să pară… fără suflet. O dureroasă distracţie extrem de intenţionată.

8. Înjunghierea fraţilor lui (într-un mod repetat). Rebekah a spus că cel mai puternic sentiment avut de Klaus a fost când el a fost lăsat baltă sau dezamăgit de ceilalţi, aşa că de-a lungul anilor, el a fost pornit pe ei să-i omoare de fiecare dată când avea ocazia. Dar să credem că Finn a stat în coşciug pentru mai bine de 900 de ani? Şi că l-a desconsiderat pe Elijah tot timpul… ni se pare aşa de greşit.

7. I-a spus lui Tyler s-o muşte pe Caroline. Nu spunem decât trei cuvinte: a stricat totul.

6. A încercat să-l omoare pe Tyler. A făcut asta pentru ca Bonnie să-l ajute în problema cu hibrizii, dar aproape să-l omoare pe Tyler? Nu e bine Klaus. Nu e bine.

5. L-a făcut pe Stefan s-o muşte pe Elena. Acesta a fost singurul caz în care Klaus a exagerat cam mult… şi a făcut-o pentru că era singurul care putea. După ce şi-a dat seama că “dragostea pentru o fată” este mai puternică decât setea de sânge a lui Stefan, Klaus l-a constrâns să-şi închidă emoţiile şi s-o muşte. Se pare că cineva nu era în toane bune pentru o poveste de dragoste, în acea zi.

4. A omorât-o pe Carol Lockwood. E supărat pe Tyler, aşa că-i îneacă mama? Ştiu că toate simţim ceva pentru Klaus, şi e bine, le dăm la iveală! Dar nu trebuia să acţioneze chiar aşa!

3. I-a omorât întreaga familie a lui Katherine. Din nou, cineva l-a enervat şi l-a forţat să mai rămână câţiva ani în singurătate. Dar să se înfurie pe părinţii anonimi a lui Katherine? Ufff.

2. A omorât-o pe Jenna. Faptul pentru care Klaus a transformat-o pe Jenna în vampir a fost ca să-şi atingă scopul de a o ucide ca să-i fie lui bine, şi asta ne face sângele să ne clocotească prin vene.  Niciodată n-o să-l iertăm pentru crima asta, chiar dacă o să picteze la nesfârşit fulgi de zăpadă.

1. Şi-a omorât propria mamă. Chiar trebuie să mai dezgropăm morţii?

Şi după această călătorie prin trecutul sângeros al Originalului… ne-am săturat să mai scriem “omor”.  Şi din nou, ne răzgândim în privinţa Klaroline. Dar apoi, acest bărbat pictează nişte căluţi foarte drăguţi! Ce dilemă!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s