5 motive pentru care sa abandonam tema legaturii de supunere


Elena and Damon in Season 3, Episode 19: “Heart of Darkness”

Elena supusă lui Damon a fost o turnură de situaţie în serialul Jurnalele Vampirilor, pe care fanii nu o vor uita niciodată, probabil din cauză că iubesc această situaţie sau o urăsc. Unii cred că este genial să complici lucrurile într-un triunghi amoros, adăugându-se o notă de mister întregii acţiuni. Alţii o văd ca pe o modalitate ieftină de a-i cupla, fără ca ei doi să fie împreună. Noi privim ambele părţi ale argumentului, dar în onoarea celor care nu sunt fane legăturii de supunere, vă dăm 5 motive pentru care aceasta să dispară din serial:

1. Săracul Damon. Nu mai poate băiatul ăsta să mai facă nicio pauză? Această frumuseţe de bărbat niciodată nu a avut o femeie alături care să aibă aceleaşi sentimente ca şi el, iar în momentul în care crede că are, el află că ea îi este supusă. Haideţi să-l lăsăm pe Damon să fie fericit măcar o singură dată.

2. Elena începe să devină enervantă. Întotdeauna ne-am imaginat că o să iubim versiunea de vampir a Elenei, dar această legătură de supunere o face un personaj enervant, decât un vampir fioros.

3. Săracul Stefan. El nu numai că trebuie să treacă peste acest proces de pierdere a iubitei în favoarea fratelui său, dar acum chiar trebuie să stea deoparte şi să se gândească care îi sunt de fapt alegerile Elenei şi care sunt efectele legăturii de supunere? El este torturat de-a binelea. Şi nici noi n-o să ştim vreodată care e realitatea.

4. Nu există niciun răspuns. Situaţia se poate schimba, dar în acest moment, singurul lucru pe care-l poate face Damon de a rupe legătura de supunere, este s-o trimită pe Elena cât mai departe de el. Şi nu prea înţelegem cum de ar deveni ea capabilă de a alege în mod clar între Stefan şi Damon. Nu o să rămână nicio părticică din ea supusă lui Damon?

5. Pătează sexul. Chiar dacă sunteţi de partea Delenei sau Stelenei, nu putem să minţim să spunem că prima dată când Damon şi Elena au făcut sex nu a fost incitant. Dar ceea ce s-a întâmplat între ei a fost spulberat de legătura de supunere şi de conversaţiile lui Caroline şi Stefan despre aceasta. Acum pare aşa de încurcat. Ne este aşa  de ruşine să aruncăm de o parte ceva… sexy.

Acestea au fost argumentele anti-legătură de supunere. Care este părerea voastră? Vă place sau v-aţi săturat de subiectul acesta?

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s