Cele mai bune momente dintre Elena si Damon din sezonul 4 al serialului Jurnalele Vampirilor


Damon and Elena in The Vampire Diaries Season 4, Episode 4: “The Five”

Sezonul 3 din Jurnalele Vampirilor s-a încheiat cu Elena alegându-l pe Stefan, dar din cauza transformării ei în vampir la începutul sezonului 4, imediat a decis că preferă ochii albaştri în defavoarea celor verzi. În tot acest sezon, vampirul nou născut a fost atras de Damon. Fie că este legătura de supunere sau nu, nu ne plângem de cele mai bune momente Delena!

Elena îşi aminteşte. În primul episod din sezonul 4, ea îşi aduce aminte de “Te iubesc” spus de Damon, în sezonul 2. După ce l-a văzut spunându-i aceste lucruri, nu dăm vina pe ea pentru că a vrut să audă mai multe din gura lui.

Schimbul de sânge. Într-un moment sexual ciudat, Elena bea sânge de la Damon, în episodul 2, ceea ce-l enervează pe Stefan. Şi pe bună dreptate. Pentru că a fost incitant.

Dansul. Tot ce i-a trebuit lui Damon de a ajunge să danseze cu Elena, a fost o mulţime de băieţi studenţi şi foarte mult sânge uman.

O salvează. După ce-l ucide pe Connor, Elena o ia razna. Dar o salvează Damon şi ea îi este foarte recunoscătoare. Nu suntem sigure că am mai văzut vreodată o ţinere de mână aşa de emoţionantă.

Îi spune adevărul. Să lăsăm concursul Miss Mystic Falls să fie locul ce atrage toate momentele noastre preferate dintre Elena şi Damon. După ce ea cu Stefan se despart, fata decide că la concurs este momentul potrivit de a-i spune lui Damon motivul pentru care ea şi Stefan nu mai sunt împreună: din cauza lui. Zâmbetul lui? Da, ne încălzeşte inimile. Normal că momentul ăsta a fost urmat de nişte priviri languroase şi fierbinţi pe deasupra mulţimii.

Sex, prima rundă. Dansul în faţa focului? Ruperea mobilierului? Ridicarea piciorului? Daa, nu o să uităm niciodată acel moment. Şi oricum nu ne ajută că-l revedem de câte ori avem ocazia.

Sex, runda a doua. Fericire, pasiune şi nişte unghii foarte puternice pentru următoarea scenă de dragoste Delena.

În drum spre şcoală. După ce Damon se pune pe picioare de la sexul matinal, o conduce pe Elena la uşă, în cea mai adorabilă intercţionare din istoria Delenei. Damon cel jucăuş devine drăguţ de irezistibil. Iar Damon este şi drăguţ.

Nu o face. După ce Damon şi Elena află de legătura de supunere, ea îl roagă să nu o lase să plece. Îi pune mâna la inima ei, îi pune mâna pe faţa lui… şi noi murim de fericire.

“Vreau să te arunc din nou în pat şi să nu te mai las să pleci niciodată” Mai putem să mai spunem ceva?

Advertisements

One thought on “Cele mai bune momente dintre Elena si Damon din sezonul 4 al serialului Jurnalele Vampirilor

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s