Cele mai frustrante 4 subiecte şi personaje din Jurnalele Vampirilor


April and Rebekah in The Vampire Diaries Season 4, Episode 3: “The Rager”

Deşi iubim marea majoritate a temelor şi a personajelor din serialul Jurnalele Vampirilor, mai există câteva lucruri care ne scot din sărite. Unele personaje şi momente din serial ne ţin treze toată noaptea, şi nu în sensul bun al cuvântului. Iată cele mai frustrante personaje şi subiecte din serial:

Hayley. Ne enervează pentru că nu o înţelegem. Niciodată nu am văzut o persoană care să meargă aşa de departe şi să distrugă aşa de multe vieţi, numai pentru a afla ceva despre părinţii ei nativi. Şi asta e tot ceea ce vrea ea? Şi cum de l-a întâlnit pe profesorul Shane? Câteodată, parcă nu ne mai pasă de ea.

Legătura de supunere. Pe de o parte, este o turnură de situaţie superbă, adăugându-i o complexitate minunată triunghiului amoros… dar pe de altă parte, suntem lăsate încrispate, întrebându-ne dacă astea sunt acţiunile proprii ale Elenei sau este supunerea ei. Câteodată, mai înnebunim şi noi, nu?

Situaţia lui Jeremy. Jeremy ca un vânător de vampiri? Nu numai că totul se complică într-un mod foarte interesant pentru Jer şi că are în sfârşit un ţel în viaţă, dar asta mai înseamnă şi că îşi umflă muşchii şi că îl vedem tot timpul fără maieu. Dar totuşi, întreaga situaţie cu “vreau să-mi omor sora”? E prea răutăcios subiectul. Legătura dintre Jeremy şi Elena a fost mereu constantă în acţiune, şi oricât de mult am dori să iasă în lume şi să ucidă vampiri, nu prea vrem să-şi ucidă şi sora (de fapt, nu vrem deloc). Întrebându-ne ce vrem să se întâmple în acest caz (şi ce se va întâmpla) este o definiţie a frustrării noastre.

April. Chiar dacă ştim că părem să ne luăm de cele mai noi invitate special din serial, încă nu suntem sigure dacă April are vreun scop în toată această acţiune. Probabil că la un moment dat o să ne dăm seama, dar în clipa asta, tot ce a făcut, a fost să flirteze un pic cu Matt, să-i fie prietenă lui Rebekah şi să facă o legătură importantă (dar neintenţionată) între Shane şi tatăl ei.

Liz Forbes. Este frustrantă pentru că nu mai apare deloc. Unde eşti, Liz?!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s