Concurs


Buna fetelor,

Nu stiu daca stiti dar pe Shattering WORDS se tine un concurs cu o carte e-book de la autoare. Link-ul il aveti mai jos:

http://shattering-words.blogspot.ro/2013/01/giveaway.html

 

Revenind, as dori sa vorbim putin despre ce si cum va mai fi pe blog! Claudia, cea careia ii multumim pentru ca ne este alaturi mereu, a intampinat cateva dificultati la serviciu si a trebuit sa isi ia ‘concediu’ de la noi, sa speram ca nu pentru mult timp: Ne este dor de tine Claudiaaaa!

Asadar, deschidem un alt post pentru cineva care ar dori sa preia din indatoriri pentru o scurta perioada de timp sau atat de mult cat vreti sa ne fiti aproape. Daca sunteti interesate va asteptam e-mail-urile la adresa: theo_petcan@yahoo.com unde am fi onorate daca ati vrea sa faceti parte din gasca noastra!

Si mie imi este dor de Claudia si sper sa se intoarca cat mai curand posibil! Haideti sa ii lasam aici mesajele voastre pentru ea~!

Incep eu: Claudia, multumim ca ne-ai ajutat atat de mult si sper ca serviciul sa devina la fel cum era inainte! Te pupam si te imbratisam intreaga echipa!!

 

One thought on “Concurs

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s