Downfall Angels


Hello girls,

 

In seara asta facem cunostinta cu cineva foarte drag blogului nostru, si anume, H. Enath Valentine! In primul rand bine ai te-ai facut cunoscut printre noi, caci sunt sigura ca ne urmaresti de mult, si in al doilea rand iti multumim ca o sa ne incanti de acum in colo cu povestile tale!

Ati auzit bine fetelor, avem un nou scriitor alaturi de noi pe blog care va avea grija sa va incante dimineatile, dupa-amiezile sau serile cu un fan-fic nou-nout si minunat: Downfall Angels!

Si cum misteriosul nostru scriitor ii place sa isi pastreze anonimatul nu ne-a lasat decat cu primele trei capitole si o intrebare imensa: Despre ce este vorba? Ei bine, haideti sa aflam impreuna! Primele trei capitole la gasiti la un click distanta mai  jos! Vreau sa va aud parerea si, sunt sigura, ca si H. Enath vrea sa vada ce parere aveti, daca vreti mai mult, daca nu vreti mai mult! Ce laude/critici/idei aveti voi!

Nu mai spun nimic, va las in compania primelor trei capitole!

Dar inainte, The COVER!!!!

ANGELS NEVER CRY2

Capitolele I – III

 

Pupici,

Theo~

Advertisements

8 thoughts on “Downfall Angels

  1. Buna din nou, daca vrei capitolele aparute recent, dar nu inca pe blog, lasa adresa de e-mail si eu am sa ti le trimit. Iubesc sa scriu atunci cand cineva imi cere mai mult, pentru o poveste. Un fan infocat al marcii The Va,pire Diaries, dar mai presus de toate, imi cer scuze fata de Theo, daca incalc vreo regula a blogului. pupici

    Like

  2. Iata ca am ajuns si la finalul fanfiction-ului. Situatia este incendiara, iar Elena va trebui sa alega intre Stefan si Damon…de ce sa va strig surpriza. Cele 4 capitole care marcheaza incheierea volumului I au fost trimise. Si pot spune ca sunt explosive. Va las pe voi sa le descoperiti. Multumesc pe aceasta cale lui Theo pentru sustinere si ocazia de a posta pe blog. Voi reveni cu un nou volum… asta daca doriti… desigur.
    pupuci!

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s