“Micuţele mincinoase” vin la Pro Cinema !!


Bună. Astăzi m-am gândit să vă aduc o ştire de ultimă oră. Sunt sigură că există o mulţime de fani Pretty Little Liars pe aici. Aşa că, astăzi, în timp ce-mi citeam revista preferată, am observat un articol destul de bucurator, pot spune.
“Din 29 mai, “Micuţele mincinoase”, eroinele unuia dintre cele mai populare seriale americane vor fi prezente la Pro Cinema, de luni până joi, de la orele 20:00. Inspirat de popularele romane ale Sarei Shepard, “Micuţele mincinoase” sunt interpretate de Lucy Hale (Aria), Ashley Benson (Hanna), Shay Mitchell (Emily) şi Troian Bellisario (Spencer),.
Regizat de Norman Buckley, care a semnat regia şi pentru “The O.C”, “Pretty Little Liars” s-au dorit un fel de “Neveste disperate” pentru adolescenţi. “Niciodată să nu ai încredere într-o fată frumoasă cu un secret urât!” – aceasta ar putea fi deviza “Micutelelor mincinoase”. Când Alison, buna lor prietenă, dispare într-un mod misterios, patru prietene cred că secretele lor sunt în sigurantapentru totdeauna. La un an de la dispariţia manipulatoarei Alison DiLaurentis, Aria, Hanna, Emily şi Spencer încep să primească mesaje de ameninţare de la cineva care se semnează “-A”…
Sper să vă placă serialul aşa cum îmi place şi mie!! :* –Andreea

Advertisements

3 thoughts on ““Micuţele mincinoase” vin la Pro Cinema !!

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s