Ian Somerhalder va părăsi “Jurnalele Vampirilor” ?


După ce s-a despărţit de Nina Dobrev, partenera lui atât din viaţa reală, cât şi din film, Ian Somerhalder le da o nouă lovitură tuturor fanilor “Vampire Diaries”.
Potirvit CDL, cel care dă viaţa personajului Damon Salvatore ar putea părăsi serialul, el dorindu-şi să se axeze asupra carierei cinematografice, lăsând deoparte serialele de televiziune.

Motivul pentru care au apărut aceste speculaţii este faptul că Ian tocmai ce a primit un rol prinicpal în filmul SF “The Anomaly”, care se va filma la Londra fix în perioada în care încep şi filmările pentru noul sezon al serialului CW, “The Vampire Diaries”.
Dincolo de succesul pe care începe să îl aibă Ian pe marile ecrane, mulţi cred că el nu va mai putea juca alături de Nina după despărţire, mai ales că personajele lor au decis, în sfârşit, să fie cu adevărat împreună. În timp ce jurnaliştii şi apropiaţii fac aceste presupuneri sumbre legate de viitorul lui în serial, reprezentanţii actorului neagă însă zvonurile şi spun că Ian are un contract semnat şi că nu are cum să plece din “The Vampire Diaries” în următoarele sezoane.

Tu ce crezi că se va întâmpla cu unul dintre cei mai populari vampiri de pe micile ecrane? Va părăsi cu adevărat serialul care l-a făcut celebru? –Andreea

Advertisements

6 thoughts on “Ian Somerhalder va părăsi “Jurnalele Vampirilor” ?

 1. eu una sper ca Ian sa nu plece ..e cel mai hot personaj din TVD ..cred ca fara el cuplul damon-elena nu ar mai avea farmec ..si cine stie dak ramane odata cu.inceperea filmarilor si apropiera dintre personaje se vor impaca si cei doi..pt ca dupa parerea mea formeaza un cuplu foarte fumos ..

  Like

  • Miss Somerhalder, şi eu sunt de acesi părere. Cei doi par sortiţi pentru a fi împreună, dar soarta se poate întoarce oricând împotriva ta. Dacă Ian ar pleca din TVD cu adevărat ( ceea ce sper să nu se întâmple) mă întreb pe cine vor găsi înlocuitor. Damon nu poate dispărea aşa, pur şi simplu. –Andreea

   Like

 2. ah si ink cv ..dak Ian isi iubeste fanii nu va parasi serialul ..isi da si el seama ca sunt unii care se uita la serial in principiu pt el ..si recunosk ca si eu fac parte din acea categorie ..mas uita si dak ar veni un inlocuitor dar nu mas uita cu acelasi intetes ..

  Like

  • Sunt de acord. Acum, totul ţine de el. Să sperăm că nu va face o greşeală “prostească” –Andreea

   Like

 3. In timp c citeam mi-au dat lacrimile. Daca el pleaca din TVD eu chiar nu ma mai uit la serial :(((( Fara el totul o sa fie pustiu si plictisitor :((((

  Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s