S-ar putea întoarce Kol?


S-ar putea întoarce Kol?

Deși The Vampire Diaries este renumit pentru readucerea personajele decedate, mulţi fani trec peste moartea lui Kol deosebit de greu. În timp ce restul fraţilor săi rămaşi apar în spin – off (The Originals), Kol este îngropat adânc sub pământ. Producătoarea executiva, Julie Plec, este mai mult decât conștienta de faptul că fanii sunt doliu pentru Kol, dar ea a explicat motivul pentru care nu va îndeplini cererile lor, cum că s-ar întoarce într-unul dintre show-uri. După ce un utilizator a unei rețea de socializare i-a spus: ” Nu e bine să fi împotriva fanilor ce vor ca vampirul Kol să trăiască. S-ar putea să vă dea o reputaţie proastă ca un scriitor, ” Julie s-a decis să răspundă.
Întreagul ei mesaj este mai jos, dar aici e un fragment: ” Povestirea nu este o democrație și nu va fi niciodată. Îmi place și admir pasiunea fanilor pentru Kol, dar nici o petiție, niciun subiect în trend, sau un atac la adresa mea nu îl va aduce pe Kol la viaţă. Nu este bine pentru show acum. ” dar asta nu înseamnă că a respins total dea învierii într-un fel a lui Kol. Julie a scris, ” Poate într-o zi îl vom vedea pe Kol din nou. Poate că nu. Sper că veți continua să vă uitaţi oricum. ” Oh, și, de asemenea, vă rugăm să opriți trimiterea tweet-urilor răutăcioase la adresa mea.
Într-un interviu recent cu Dubrovnik Today, Nathaniel a replicat că există o posibilitate de a apărea în Originals. Când a fost întrebat ce va face în continuare, actorul a spus: ” Deşi personajul meu a murit, o să fie o mulțime de oportunități de flashback-uri, deoarece Originals este o astfel de poveste de familie. Este un fel de introducere în lumea în care aceşti vampiri au trăit și de ce oamenii au fost atât de speriaţi de familia Originală” Să sperăm că stelele – scenariul şi programul lui Nathaniel – vor fi de partea noastră.
Sursă: Twitter
Tweet-ul lui Julie Plec (vi-l las în engleză)
“I recently received this tweet. Not trying to be mean, but there îs şo much wrong with this sentence:

@julieplec: “It’s not good going against the fans wish for Kol to live. It could give you a bad reputation as a writer.”

Let me elaborate: Storytelling is not a democracy and it never will be. I love and admire the passion of the Kol fan base, but no petition, or trending topic, or ongoing twitter assault on my mentions is going to make us do something we don’t believe is right or necessary for the show right now. Some of you have gotten a bit meanly personal. Others have shown nothing but grace. And your enthusiasm means the world to all of us. But if you want a choose-your-own adventure, go to the library. Otherwise, find it in your hearts to trust that we love the story we’re telling and are going to keep giving 1000% of our creative souls to it — even when it makes a few people unhappy. Maybe one day you’ll see Kol again when the story is right. Maybe not. I hope you’ll keep watching anyway.

With love, respect, and the desire for a cleaner and kinder Timeline,

J”
Voi ce părere aveţi? Ar trebui Kol să se întoarcă? Care ar fi şansele?
–Andreea

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s