Paul Wesley şi Torrey DeVitto divorţează?!


 Paul Wesley şi Torrey DeVitto divorţează?!

Salutare. Nu am mai postat pe aici de ceva vreme pentru că am fost plecată la concertul celor de la Rammstein pe 28 iulie şi după aceea o săptămână la mare şi la munte.
Astfel, când m-am întors, am aflat o ştire care m-a tulburat adânc.. Paul Weasley şi Torrey DeVitto divorţează!! Dragi fani, avem parte de încă o despărţire dureroasă.
Paul şi Torrey formează un cuplu încă din 2007, când s-au conoscut pe platoul de filmare al filmului” Killer Movie” şi s-au căsătorit în aprilie 2011. După doar 2 ani de căsnicie cei doi actori au decis să se despartă” în mod amiabial”, după cum a declarat reprezentantul lui Wesley. Cei doi nu sunt singurii dintre actorii din distribuţia serialului care s-au despărţit. Ian şi Nina nu mai formează un cuplu din iunie dar au rămas şi ei prieteni, aşa cum au declarat că o vor face şi Paul şi Torrey.
Pe Torrey DeVitto o mai ştiţi şi din rolurile sale în serialele” Pretty Little Liars” dar şi din” Army Wives”. Oare ce se va întâmpla acum cu personajul său din” The Vampire Diaries”? The Vampire Diaries se va întoarce pe micul ecran cu sezonul 5 dar şi un nou serial, The Originals, în care vor juca o parte din actorii din distribuţia serialului T.V.D..
(Sursă: Cosmopolitan)
Voi ce credeţi că s-a întâmplat de fapt?
–Andreea

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s