Stelena în sezonul 5 ?


large
Dragi fani Stelena, avem veşti bune pentru voi. La sfârşitul sezonului 4 poate că v-aţi pierdut orice speranţă, dar în sezonul 5 triunghiul amoros nu se va dezbina.
Conform revistei TV Guide, Elena ( Nina Dobrev) şi Stefan ( Paul Weasley) au o legătură puternică şi asta o va ajuta pe ea să-şi dea seama că ceva se întâmplă cu Silas. “Are un sentiment ciudat că ceva nu este în regulă” Nina spune. ” E acea conexiune pe care o ai cu o persoană lângă care ai petrecut foarte mult timp”.
“Ea ştie că îl iubeşte pe Damon ( Ian Somerhalder), dar încă îi pasă de Stefan şi vrea să se asigure că e OK..dar când află prin ce a trecut, nu-i va fi uşor.” – Nina Dobrev
Voi ce credeţi? Se va întoarce Elena la Stefan sau va trăi fericită lângă Damon?
–Andreea

Advertisements

9 thoughts on “Stelena în sezonul 5 ?

 1. Mie imi place Elena langa Damon ..se porrivesc ff bine ..iar el merita sa fie fericit ..desi lasa impresia ca e dur si nu ii pasa de nimeni si nimic a sufetit mult ..si mereu a fost langa ea cand a avut nevoie ..

  Like

  • Da, asta cred si eu, dar acum depinde ce cred producatorii ca ar aduce mai multa audienta. Trebuie sa lungeasca povestea cumva..
   –Andreea ♥

   Like

  • Lizzie, am auzit si eu aceste zvonuri si tin sa-ti spun ca totul este doar o minciuna. Nina Dobrev in ciuda faptului ca s-a despartit de Ian Somerhalder va continua sa joace in TVD. Ian, de asemenea. Cei doi nu vor lasa viata privata sa afecteze show-ul. Si acum, totusi, nu pot pleca cei doi din serial. Ar fi un dezastru si jumatate din audienta va scadea.
   –Andreea

   Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s