TVD şi în România!!!!


large (5)thumb (1) thumb

Veste buna pentru toţi fanii TVD din România. De pe 1 noiembrie puteţi urmării serialul preferat şi la TV. Postul ProCinema îl va difuza de Luni până duminică de la ora 0:00.

Serialul lansat septembrie 2009,a avut un succes fenomenal imediat, cu o bază de fani numeroasă, care a îndrăgit din prima şi seria de cărţi scrisă de L. J. Smith. The Vampire Diaries a câştigat în 2010 7 premii Teen Choice Award şi cotinua să fie în topul preferinţelor adolescenţilor din lumea întreagă. Cu elemente supranaturale şi un triunghi amoros neobişnuit, The Vampire Diaries aduce în prim plan un univers mistic, populat cu personaje cu totul deosebite, de la vampiri şi până la vârcolaci sau alte fiinţe supranaturale.

Acţiunea are loc în Mystic Falls, (Virginia), un oraş fictiv, bântuit de forţe supranaturale. Acţiunea gravitează în jurul triunghiului amoros format de Elena, Stefan şi Damon, toţi având un trecut misterios. În plan paralel se desfăşoară acţiunea ce vizează istoria oraşului, în care este implicată Elena, ea fiind dopplegänger-ul lui Katherine, care vrea să se răzbune pe locuitorii oraşului, dar şi pe Elena, Stefan şi Damon. Episodul-pilot a avut cea mai mare audienţă, devansând orice alt serial difuzat pe CW, încă de când acest post s-a lansat în 2006. Audienţa episodului-pilot a fost una record, circa 3,6 milioane de telespectatori, serialul primind numai recenzii favorabile. Serialul a fost nominalizat la diferite premii, câştigând Peoples Choice Award şi Teen Choice Award.

Citeste mai mult pe: http://procinema.ro/stiri/the-vampire-diaries-serialul-fenomen-de-care-s-au-indragostit-milioane-de-adolescenti-ajunge-in-luna-noiembrie.html#ixzz2iSIQzKIw

Sursa : ProCinema.ro

–Andreea

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s