Recenzie: Hush Hush by Becca Fitzpatrick (#1 )


UN JURAMANT SACRU

UN INGER CAZUT

O DRAGOSTE INTERZISA

Pentru Nora Grey , dragostea nu face parte din plan . Nu s-a indragostit niciodata de un baiat , in ciuda eforturilor depuse de Vee , prietena ei cea mai buna . Dar zambetul sagalnic si ochii patrunzatori ai lui Patch o atrag mai presus de orice ratiune . Patch pare sa se afle oriunde este si ea si pare sa o cunoasca mai bine decat prietena ei cea mai buna , iar Nora nu se poate decide daca sa-i cada in brate sau sa fuga din calea lui cat mai departe . Dupa o serie de intamplari inspaimantatoare , tanara se gaseste prinsa intr-un joc al razbunarii unde nimeni nu este ceea ce pare a fi , taberele se schimba si ascund secrete periculoase . In mijlocul unui stravechi conflict intre nemuritori si ingerii cazuti , Nora trebuie sa isi infrunte temerile si sa lupte pentru viata si dragostea ei , iar o alegere gresita o poate costa viata.

.:Recenzie:.

“You smell good, too,” said Patch

It’s called a shower.” I was staring straight ahead. When he didn’t answer, I turned sideways. “Soap. Shampoo. Hot water.”

Naked. I know the drill.”

Deci, Nora asta e o norocoasă, nu? Adică pe bune, cine nu vrea ca iubit un înger căzut?

Anyway, să nu uităm de recenzie.

Aceasta este cartea cu care, Becca şi-a început debutul, e drăguţ…

Ideea cărţii, cum a spus în mai multe interviuri, a venit de la o poveste de dragoste dintr-o fată cuminte şi un băiat rău, iar în carte băiatul este cel mai rău băiat de pe Pământ: un înger căzut.

Îngeri căzuţi, arhangheli chiar şi nefilimi îşi fac apariţia în această carte formidabilă.

Povestea lor e diferită de ceea ce se scrie în biblie sau prin alte cărţi.

Îngerii nu sunt aşa dulci şi buni cum se zice, ei de fapt au sentimente, dar nu toate sunt bine intenţionate, vor să experimenteze şi nu respectă regulile, astfel, căzând.

Fiind răzbunători şi orgolioşi crează o nouă specie numită nefilimi (rezultatul îmbinării unui înger căzut cu un muritor), a căror menire este să fie posedaţi în fiecare an timp de 2 săptămâni de către îngerii căzuţi, numindu-se luna Hesvan.

Dar nu e de ajuns, nefilimi trebuie să depună un jurământ, în care să se supună îngerului, dar numai că lor nu le convine căci îngerii îşi bat joc de trupurile lor distrugându-le vieţile, aşa că ei sunt torturaţi sau păcăliţi.

Nimic nu e chiar aşa cum te aştepţi, marea majoritate a îngerilor sunt răi dinainte de a cădea.

Cine stie, oare este chiar asa bun cum speram, sau in el se ascunde un rau atat de profund incat pana si porii emana acest iz?

Nora, este personajul principal din această carte şi este îndrăgostită până peste cap de Pach sau Cipriano sau Jev… Are o grămadă de nume tipul ăsta…

Experimentând pentru prima oară dragostea, ea, vrea ca totul să fie perfect, dar, cum ar putea fi perfect când lumea este în total haos?

Ei doi trec prin o grămadă de greutăţi, care mai de care, fiind supravegheaţi de îngeri tot timpul îngreunându-le vieţile şi mai mult, fiind la cheremul lor.

My opinion:

Sincer, mi-a plăcut cartea dar descrierile au fost prea simple, scriitoarea, nereuşind să dea culoare cărţii, în schimb, ideile sau mai bine zis, povestea în sine este foarte frumoasă şi unică în cel mai deosebit mod posibil.

Si nota mea va fi: 3,5 / 5

12

By
CrisuTaCrisTalls

Advertisements

2 thoughts on “Recenzie: Hush Hush by Becca Fitzpatrick (#1 )

  1. Am citit aceasta serie acum cateva luni . E pur si simplu incredibila, geniala !! O ADOOR 😉 merita, cu siguranta,cumparata va jur , trebuie sa o cititi! Eu una i-as da nota 5/5.
    P.S: Sunt extrem de fericita nu numai ca ai facut recenzie la aceasta carte extraordinara , ci si ca ai folosit imagini cu cei mai frumosi si sexy barbati EVER , Jensen Ackles si Ian Somerhalder, actorii mei preferati (ador Supernatural) 😀

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s