Ian Somerhalder și Nina Dobrev sunt din nou împreună ?


20th Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party - Inside

Nina Dobrev şi Ian Somerhalder au format un cuplu până la începutul acestui an, când cei doi au decis de comun acord că nu mai există nimic care să-i ţină împreună, astfel încât fiecare şi-a văzut de viaţa lui, spre întristarea fanilor lor, care îi admirau şi îi susţineau.

Însă aşa cum se întâmplă în cazul cuplurilor celebre, care se ceartă de multe ori şi se împacă tot de atâtea ori, nici Nina şi Ian nu fac vreo excepţie de la această regulă. Actriţă s-a refugiat în braţele lui Derek Hough, fratele celei mai bune prietene de-a Ninei, pentru câteva luni de zile, cât să uite de povestea de dragoste dintre ea şi Ian, însă relaţia lor nu a funcţionat şi cei doi s-au despărţit.

Potrivit celebdirtylaundry.com, Nina Dobrev şi Ian Somerhalder au lăsat la o parte atât neînţelegerile din trecut, cât şi relaţia amoroasă a actriţei cu Derek Hough şi se pare că aceştia formează din nou un cuplu nu doar în serialul “Jurnalele vampirilor”, în care cei doi sunt protagonişti, cât şi în viaţa reală.
Mai apoi, se crede că schimbul de mesaje pe Twitter dintre tinerii actori este unul cu subînţeles şi că cei doi nu fac decât să îşi pregătească admiratorii pentru vestea cea mare. De asemenea, Damon şi Elena a u fost nominalizaţi pentru “Cel mai Bun Cuplu de pe Micile Ecrane ” la People’s Choice Awards. Intraţi aici şi votaţi-i !! http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp 

De asemenea, The Vampire Diaries candidează la “Cele mai bun serial fantasy”. Nina Dobrev este nominalizată la “Cea mai bună actriţă dintr-un serial fantasy”, şi desigur Ian la aceaşi categorie, varianta mascullină.

Sursa : perfecte.ro

–Andreea
descărcare

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s