Bad Damon!! YES or NO?


large

OMG!OMG!OMG! =====>

SO SEXYYY ========>

Personajul principal din “JurnaleleVampirilor”, debordantul Damon Salvatore, a fost mereu pus sub semnul întrebării în ceea ce îi privește partea morală, dar a făcut un demers signifiant în a nu mai ucide oameni nevinovați încă din sezonul 1(Ții minte când i-a rupt gâtul Unchiului Zack?? Eeee, alea erau vremurile!). Totuși, nu ne putem abține să nu ne gândim că el e o bombă cu ceas, gata să explodeze, mai ales când șansa de a o pierde pe Elena este atât tangibilă. Va deveni Damon iarăși sadic, diabolic?

DA, în încercările lui de a o păstra pe Elena

Damon este iremediabil îndrăgostit de Elena. De fapt, ar face absolut orice pentru ea, dovedit chiar de dorința lui recentă de a-i învia prietena – indiferent de cât de multe ori trebuie să-i frângă gâtul propriului frate! Oh da, și să semi-omoare fosta dragoste a vieții lui. Deși Elena este mai mult sau mai puțin de acord cu metodele lui Damon, e numai o chestiune de timp înainte ca teama lui Damon de a o pierde pe Elena și de a fi a lui Stefan via uneltirile universului  să răbufnească și să-l pună în situația de a comite ce cu totul și cu totul sângeros în speranța de a-și păstra femeia visurilor. Dar în mod ironic, tocmai asta îi îndepărtează pe cei doi.

NU, el întotdeauna a avut o inimă de aur

Pe de altă parte, Elena însăși poate fi singurul lucru care îl ține pe Damon în frâu de la aceste manifestări ucigașe ale sale. Doar iubirea lui pentru ea  a fost chiar motivul datorită căruia Damon s-a oprit din ”omorât în stânga și-n dreapta”. Fetelor nu le place să iasă cu ucigași în serie. Oricum, Damon e un băiat bun acolo jos, jos, jos în sufletul lui. Când Katherine l-a transformat în vampir, el inițial a ales să moară decât să se hrănească cu un om. A făcut-o doar pentru că fratele lui l-a implorat să petreacă amândoi o eternitate împreună. Damon e în sine o bezea – una făcută din foarte multe straturi, straturi pline de goliciune și întuneric.

Ce vrei să spui? E diabolic acum.

Dând faptul că Damon s-a hrănit cu o Katherine care efectiv implora pentru viața ei, iar asta ca o parte a înțelegerii lui cu Silas pentru învierea lui Bonnie, cineva ar putea susține că e întradevăr un sadic, sau mai bine zis un gri întunecat. Deși Katherine poate prevedea ceva venind după secole de răufacere, dar asta nu scuză tendința lui Damon de a ucide puțintel. Plus că, sacrificarea lui Katherine pentru Silas de către Damo n (chiar și cu Elena ca martor) poate fi un moment crucial, în care Damon cade din grații, dar pentru un serial ca  ”Jurnalele Vampirilor” toată această lipsă de moralitate pare a fi  o rutină.

Voi ce credeți? Devine Damon din nou un vampir însetat de sânge, amoral, fără scrupule?

Mie una (Anca!!) mi-a placut mai mult de Damon in sezonul 1 cand semana aproape in toate privintele cu Damon din carte(cel de care m-am indragostit initial si inca sunt in mod iremediabil, irevocabil, ireprosabil si irespirabil), cu toate astea as fi o proasta daca nu as observa sex-appeall-ul emanat de acest Damon. Din punctul meu de vedere, tot acest look exagerat de sensibil ii da o nota telenovelistica si actiunii serialului in sine, si asta inca din sezonul 3, desi atunci nu era rau deloc, chiar dragut. Acum au intrecut masura, iar eu nu ma mai uit la TVD. Asta e alta poveste oricum 😀

ASADAR,…

Comentariile voastre mai jos! VORBESC CU VOI, NU CU PERETII!! COMENTATI!!!!!

Advertisements

One thought on “Bad Damon!! YES or NO?

  1. Sincera sa fiu,chiar imi place de Damon,iar daca nu ar face toate sacrificiile acelea pt Elena,pe care o iubeste nespus,cred ca nu ar mai fi Damon de care ne-am indragostit toate la inceput,si acum sincer vorbind,cui nu-i place faptul ca Damon s-a transformat intr-un mielusel dar mai are si iesirile lui de gelozie,momente in care devine un adevarat monstru.
    Inca de la inceput,din sezonul 1,Damon a avut incredere in Elena si pe parcurs a inceput sa o protejeze si sa se indragosteasca de ea,deci nu putem sa spunem ca Damon este un monstru,el a avut dintotdeauna o inima de aur pe care doar Elena a scos-o la suprafata.Daca Damon simte ca Elena nu il mai iubeste actinoeaza cu impulsivitatea,fara ratiune tocmai pentru ca se simte ranit.Prin urmare,Damon nu este un monstru ci doar are momente cand actioneaza ca unul.

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s