Hei girls..


nina-dobrev-sexy-esquire-2012-blogvedete-1Hello babes!

Dupa cum bine stiti Craciunul se apropie, dar pana atunci mai avem Sf. Andrei, Mos Nicolae si de abia apoi Craciunul! Ei bine, pentru toate cele trei zile importante, ma gandisem sa facem ceva dragut! Puteti sa desenati, puteti sa faceti colaje cu personajele din TVD [grafica pe calculator], puteti sa va personalizati un tricou si sa ne trimiteti o poza, sau puteti sa scrieti ceva: orice, un one-shoot, ceva mai lung, ceva mai scurt.. orice va trece prin minte cu ocazia celor trei sarbatori! Totul se desfasoara in imaginatia voastra, iar noi vrem sa vedem ce putem face pentru a ne impartasi intre noi iubirea pentru cuploul nostru favorit!

Nu uitati de asemenea nici despre colajul pentru ziua lui Ian! Mai aveti timp pana la sfarsitul lunii sa ne trimiteti desenele voastre, imaginile prelucrate de voi si chiar voi inregistrate urandu-i la multi ani! [daca nu doriti ca fata voastra sa fie peste tot pe internet atunci puteti sa va filmati cand dansati si cantati sau dansati si aratati pe pancarde, tot ce va trece prin cap nu conteaza, doar sa fiti voi si pasiunea voastra prezente!]

Cum trebuie mentinut, la adresa mea se trimite theo_petcan@yahoo.com! Sunt destul de entuziasmata ca nu ne uitati!

P.S. Sa stati pe aproape pentru ca urmeaza un concurs foarte dragut siiii, cel mai important, urmeaza ca in weekend sa postam alte capitole!

Pupici,

Theo~

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s