Celelalte cărţi ale seriei “Jurnalele Vampirilor”


Mai devreme spuneam că în România va urma să apară al doilea volum din ciclul Vânătorii, Cântecul Lunii. Dar, să vorbim despre cărţile deja prezente în America.
Păi, se pare că acolo sunt mai multe cicluri. Vorbim despre Vânătorii şi Salvarea.
The Hunters (Vânătorii) conţine:
1) Phantom;
2) Moonsong;
3) Destiny Rising;

Phantom : Trecutul nu este niciodată uitat. Elena Gilbert şi prietenii săi au salvat Fells Church amentintarile diabolice ce voiau să distrugă oraşul, dar totul cu un preţ : viaţa lui Damon Salvatore.
Moartea lui Damon schimba totul. El şi fratele său, Stefan erau într-o bătălie pentru inima Elenei. Acum, ca Damon nu mai este, Stefan şi Elena pot fi în final împreună. Dar, atunci de ce Elena continua să-l viseze pe Damon? Cum sentimentele Elenei pentru el cresc, o nouă forţă pune stăpânire pe oraş. Elena va trebui să lupte cu demoni care vor să omoare pe orice drag ei.

descărcare

Moonsong : Răul nu moare niciodată… După ce a scăpat din ororile Dimensiunii Întunecate, Elena abia aşteaptă să se înscrie la Colegiul Dalcrest: un campus minunat unde s-au cunoscut părinţii ei. Viaţa alături de Stefan merge de minune, iar Damon pare să se fii schimbat, înţelegându-se cu toată lumea. Dar mutându-se din Fells Church nu înseamnă că a scăpat de probleme. Când colegii din campus încep să dispară fără urmă, orice cunoştinţă poate fi chiar un inamic. Chiar atunci, Elena afla un secret ascuns ce o va bântui, tragedia fiind inevitabilă.
Nota: Această carte este scrisă de un autor-fantomă.**

MOONSONG_THE_VAMPIRE_DIARIES_1311097637P

Destiny Rising : Elena a înfruntat nenumărate pericole: să scape din Dimensiunea Întunecată, să învingă fantome, să descoperă că este un Gardian. Dar niciunul nu se compara cu alegerea pe care trebuie să o facă: să aleagă între Damon şi Ştefan. Ea s-a reunit cu Stefan, dar Damon, lovit de respingere a devenit întunecat şi neprevizibil. Acum Elena este prinsă intre salvarea sufletului lui Damon şi onestitatea faţă de Stefan. Dar înainte de asta, Colegiul Dalcres este plin de vampiri ce încearcă să-l aducă la viaţa pe Klaus, cel mai bătrân vampir ce nu se va opri din măcelărit pe cei dragi ei. Elena învaţa că destinul ei este să protejeze lumea, dar pentru asta trebuie să sacrifice cineva drag ei. Alegerea este destul de grea..

descărcare (1)

Salvation (Salvarea) :
1) Unseen;
2) Unspoken;
3) Unmasked;

Unseen : Pentru prima dată, Elena şi prietenii ei sunt fericiţi. Elena şi Stefan au construit o casă pentru impreună în Dalcrest, iar toţi prietenii ei sunt în siguranţă. Chiar şi Damon este fericit bucurându-se de vizita lui în case bântuite din Europa, împreună cu Katherine. Dar în ultima vreme, simţurile de Gardian ale Elenei prevestesc ceva rău, şi ea nu poate ignora sentimentul că se apropie de pericol. Atunci când o nouă ameninţare ajunge în Dalcrest, cele mai rele temeri ale Elenei deveni o realitate. În curând, ea şi Stefan se vor lupta cu un Vampir Vechi ce ştie mereu unde se află cei doi. Şi atunci când Damon și Katherine se confruntă cu un inamic ciudat şi misterios, grijile Elenei devin mai pronunţate. Cu forţele întunecate aproape, Elena, Stefan şi Damon se luptă pentru a supravieţui cum ştiu mai bine — împreună. Dar viaţa lornu este în echilibru, iar fiecare moment al lor împreună ar putea fi ultimul…

descărcare (2)

Unspoken : O luptă epică – una care nu va determina doar soarta Elenei, ci şi a întregii luni. De când Stefan a fost înjunghiat în inimă, totul s-a schimbat pentru Elena. Cei doi au fost vânaţi de un om de ştiinţă care a creat o nouă rasă genetică de vampiri ai lunii paranormale. Cu intenţia de a omorî toţi vampirii naturali, omul de ştiinţă îl alege pe Damon ca următoare să victimă. Elena se va lansa într-o nouă cursa contra cronometru pentru a-i salva pe cei iubiţi.

descărcare (3)

Unmasked : Acum, că proprietățile mortale ale sângelui Elenei au fost descoperite, Stefan nu l-a mai luat în seamă pe Cel Vechi.. Dar când Elena este aproape ucisă într-un accident de mașină – unul care nu părea foarte clar un accident. – Ea începe să realizeze că unul dintre Cei Vechi, Solomon, este hotărât să o răpească. Și el s-ar putea fi suficient de puternic pentru a face acest lucru: Solomon este puternic și inteligent, practic, o forță invizibilă în oraș. Chiar și cu noul lor prieten vânător, Jack, și cohortele lui de partea lor, cu Solomon în jur, nimeni nu este în siguranță. Între timp, cele mai recente aventuri ale lui Damon și Katherine se încheie atunci când sunt atacați de vampiri – și nu orice fel de vampiri. Damon este determinat să descopere misterul lor înainte de aceşti vampiri să obţină ce vrea el primul… Dar, așa cum Elena, Stefan şi Damon ştiu prea bine, nimic nu este niciodată așa cum pare, iar adevărurile cele mai șocante și dureroase sunt cele la care ei se așteaptă cel mai puțin. Această ultimă trilogie din seria bestseller The Vampire Diaries vă vor lăsa fără respiraţie.

descărcare (4)

***Noua serie din Jurnalele Vampirilor , “Salvarea”, este scrisă de aşa numita autoare-fantomă Aubrey Clark.  L.J. Smith ar fi fost concediată de editura cu care avea contract deoarece aceasta ar fi vrut ca seria TVD să se termine cu Damon şi Elena împreună. Editura respectivă ar fi refuzat acest final şi astfel angajând-o pe Aubrey Clark.

descărcare (5)

tumblr_me6u0lMBTw1qhzrag

–Andreea

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s