5 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Daniel Gillies


Acum câteva zile, am aflat mai multe despre Joseph Morgan. Azi a venit rândul lui Daniel Gillies.
1) Viaţa lui este perfectă.
Este căsătorit cu Rachael Leigh Cook din 2004 şi acum ceva timp, cuplu s-a bucurat de venirea pe lume a primului lor copil. În septembrie 2013, datorită frumoasei fetiţe Charlotte Easton Gillies , Daniel a trecut de la statutul de bărbat însurat hot, la hot daddy. Viaţa lui este perfectă atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere social. Oh, lui Daniel îi place să “cânte” cu micuţul său îngeraş. Hm, devine interesant, nu?

 

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

2) Este un romantic incurabil.
Cum reuşeşte Daniel să mențină relația sa cu doamna lui ? ” Cred că cuplurile ar trebui să-şi rezolve împreună problemele şi să înțeleagă că persoana pe care a ales-o va fi acolo tot restul vieţii tale , indiferent dacă îţi place sau nu , “a explicat Daniel pentru About.com . Rachel şi Daniel sunt împreună de aproape 10 ani!

3)Este un star Bollywood!
Ok, Daniel nu s-a născut în India, dar a apărut în cel mai popular film american Bollywood, în 2004. El l-a interpretat pe Johnny Wickham în Bride & Prejudice, un remake al cărţii lui Jane Austen “Pride and Prejudice”. Ar trebui să-i daţi o şansă filmului. 🙂

descărcare (1) descărcare

4) Ar fi putut deveni un doctor.
Chiar dacă Daniel nu a studiat Medicina, el descende dintr-o mare generaţie de doctori. Tatăl lui Daniel a fost un medic pediatru, iar mama să o asistentă. Stră-stră-străbunicul sau a fost cunoscutul chirurg plastician Sir Harold Gillies. Hmm, cum ar arăta Daniel în halat alb?

descărcare (5)

5) Este de părere că Elijah ar trebui, ei bine, să-şi găsească o iubită..
Pe Elijah îl vedem mai mereu la costum, demn, un om care-şi ţine promisiunile. Totuşi, în “Originalii”, el a început să-şi arate şi cealaltă latură. În episodul 8 am avut parte de fashback-uri cu iubita sa, Celeste. De asemenea, pare că Haley simte ceva pentru el. Daniel ne-a mărturisit că i-a fost teamă de cum îl va percepe lumea pe Elijah, că nu va părea un bărbat sexi. Apoi, au apărut zvonurile cum că Elijah ar fi gay, ceea ce l-au amuzat la culme pe Daniel. “Va veni rândul şi lui Elijah.. În curând. Foarte curând” a declarat Daniel.. Hm, oare la ce să ne aşteptăm?

descărcare (4) descărcare (3) descărcare (2)

–Andreea

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s