TVD Spoiler S5 Ep 12 : Damon o va lua puţin razna


TVD Spoiler S5 Ep 12 : Damon o va lua puţin razna

La finalul celui de-al 100 lea episod, Damon părea să-şi dea seama ce a făcut şi că nu poate trăi fără Elena. Stefan l-a ajutat să înţeleagă asta, deci oarecum, va urma o împăcare între Damon şi Elena.. Nu şi dacă Miss Katerina Petrova are ceva de spus. Acum că se afla în corpul Elenei, care a dat dovadă de o mare îngăduinţa în a o ierta pe Kath, lucrurile se vor complica o groază.
Ideea este că ” Domnişoara Katherine e aşa absorbită de Ştefan, dar nu şi de Damon, ceea ce reprezintă o oarecare problema deoarece Elena şi Damon erau la un pas de împăcare” afirma Julie Plec.
Cum va reacţiona Damon când va vedea că este repins de femeia care îl iubeşte? “Ei bine, ştim sigur că nu-şi va pleca capul şi va lăsa totul baltă. Damon NU e aşa. Va reacţiona agresiv, o va lua razna. Acesta este Damon pe care îl iubim cu toţii” – Julie Plec.
Cum va evolua relaţia de “fraternitate” cu Stefan? => “Ei sunt victimele Katerinei dar nu ştiu asta. Încă. Amândoi au relaţii diferite cu Elena, iar acest lucru nu e tocmai de bine. Totuşi, într-un final vor conştientiza că legătura dintre ei este puternică.” – Julie Plec
Fiţi cu ochii pe TVD, vineri, 31 ianuarie.
–Andreea

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s