Când se va termina sezonul 5 ?


91773-the-vampire-diaries-cast

Cum probabil ştiaţi deja, echipa CW a confirmat zvonul unui nou sezon TVD. “I’m very pleased to announce early pickups for all five series and let our fans know they’ll have more great drama to look forward to next season.” Aşa că acum vă întrebaţi când se va sfârşi sezonul 5 din Jurnalele Vampirilor..
Fani, marcaţi-vă calendarele! ÎN DATĂ DE 16 MAI, SEZONUL 5 SE VA TERMINA! Aşa că anulaţi-vă toate planurile în ziua aceea şi fiţi martori la sfârşitul miraculos! Până în toamna, atunci când va apărea sezonul 6 aveţi destul timp pentru a revedea episoadele voastre preferate.
Sezonul 5 a fost unul spectaculos şi bogat în materie de conflicte supernaturale. Mai întâi, Silas şi Amara, ce a dat un nou înţeles dublurilor, apoi Tessa/Qetsyiah -supernaturalul cu inima frântă, dornică de razbunare- care a dat peste cap planurile tuturor.Triunghiul amoros a fost subiectul central al serialului până la jumătatea sezonului. Apoi, în episodul 100, Katherine a preluat controlul asupra serialului cât şi asupra Elenei, câştigându-şi astfel o mulţime de fani antiKath datorită despărţirii cu Damon.
Mai sunt desigur Călătorii, care încă nu ştim ce urmăresc. Şi întreaga poveste cu Nadia şi Matt? Oare Nadia chiar simte ceva pentru bunul prieten al Elenei ? Vor afla fraţi Salvatore că Elena nu este Elena? Oare o va ierta Tyler pe Caroline pentru “mică escapadă” din pădure cu Klaus?
Urmăriţi în continuare The Vampire Diaries şi nu uitaţi că Diva Universal va transmite începând cu ora 20:00 sezonul 1. Mai multe detalii, în curând.

Vampire-Diaries-Cast-Comic-Con-2013
–Andreea

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s