Nina Dobrev apare nud în cel mai recent film al său


Nina Dobrev este cunoscută pentru faptul că întoarce privirile atunci când păşeşte pe covorul roşu. În cel mai recent film al său, Let’s Be Cops, actriţă reuşeşte să atragă atenţia tuturor, datorită secventelor în care apare topless.
Producătorii au oferit publicităţii trailer-ul filmului în care actriţă în vârstă de 25 de ani joacă rolul unei chelneriţe care trebuie să seducă personajul interpretat de Damon Wayans Jr.
Aşezat pe canapea, Wayans Jr. intenţionează să explice tinerei femei faptul că nu este un ofiţer în adevăratul sens al cuvântului. Dar înainte de a-şi termina fraza, frumoasă bruneta este pe jumătate dezbrăcată şi stă într-o poziţie provocatoare, îmbrăcată fiind doar cu o fustă. Filmul surprinde povestea a doi prieteni vechi care se afla într-o situaţie nu tocmai fericită şi fără şanse reale de a scăpa cu bine. După ce aud de un bal mascat, pe care în mod eronat îl considera a fi doar un party cu costume, cei doi decid să meargă acolo îmbrăcaţi în poliţişti. După ce se confruntă cu situaţia de a fi luaţi drept poliţişti adevăraţi, celor doi prieteni le vine o idee.
Aceştia încep să îşi ia rolul de poliţişti în serios, la început doar de amuzament, apoi încep să se implice chiar în soluţionarea unor crime reale, mergând într-atât de departe încât să procure şi să patruleze într-o maşină de poliţie.
Producţia este promovată ca fiind cea mai bună poveste a unei prietenii dintre poliţişti. “Let’s Be Cops” îi are în distribuţie şi pe Rob Riggle sau Andy Garcia.

Lansarea filmului va avea loc în dată de 13 august 2014.
Sursa : ProCinema
–Andreea ❤

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s