Sunt Damon şi Bonnie morţi pe bune?


Imagine

Damon şi Bonnie este posibil să fii murit “pe bune” în serial. Adică, le putem urmării acţiunea numai ca fantome. Sau, cel puţin asta reiese din declaraţiile lui Paul şi ale Ninei pentru Buzzfeed. Ei susţin că fanii trebuie să se obişnuiască cu ideea că Damon şi Bonnie sunt morţi. “Vreau ca ei să înceapă să omoare oameni. Mă cam enervează că nu o fac. Mă cam enervează cum omorâm personaje şi apoi le aducem înapoi de pe Lumea Cealaltă. Este ca un fel de scuză ca să continuăm serialul. Moartea ar trebui să aducă spaima. Atunci când Elena păţeşte ceva, Ştefan să se ducă să o salveze şi nouă (fanilor) chiar să ne fie frică de faptul că ea chiar ar putea muri. Altfel, care-i rostul?” a declarat Paul Weasley.
Se pare că el cam are dreptate. Serialului îi trebuia şi o astfel de lovitura majoră.
Nina Dobrev a declarat ceva asemănător: “La început, când Vicki a murit, toţi am rămas şocaţi. De când am început să aducem oamenii înapoi, s-a cam pierdut acest sentiment. Pe mine nu mă deranjează, pentru că pot ieşi cu vechii prieteni din nou, dar la un moment dat ajungi să nu te mai intereseze cine sau când moare, deoarece întotdeauna va reveni. Vrăjitoarele o pot face mereu.”
Cu toţii ştim că Ian şi Kat au contract pe 6 sezoane, dar nu şi “în ce formă” vor apărea aceştia în sezonul 6. Unde sunt? Sunt în viaţă? Vor rămâne în viaţă?
Nu putem concepe că Damon să moară, să dispară definitiv de lângă Elena, dar poate exact de asta are nevoie serialul…
–Andreea

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s