Adio Ian ?! Noua “presupusă” relaţie a Ninei Dobrev


 

descărcare (2)

De fiecare dată când Nina Dobrev se afişează cu o persoană de sex masculin la un eveniment public, toată lumea presupune că respectivul este noul iubit al frumoasei protagonste din Jurnalele Vampirilor.

Dar există vreo urmă de adevăr în recentele zvonuri?

Se pare că de data aceasta, Nina a fost “cuplată” cu Dominic Howard, cunoscut datorită trupei britanice rock, Muse. Cei doi au fost zăriţi împreună, săptămâna trecută în Monaco, pentru Grand Prix, dar… nu este pentru prima dată când se întâlnesc! Cei doi au participat în aprilie la festivalul Coachella şi de atunci frecventează aceleaşi cercuri. Puţin mai târziu, cei doi apar în poză de pe Instagram a Laurei Withmore.

descărcare (1) images (3)  descărcare

Desigur, având în vedere despărţirea peste care unii fani nu pot trece, şi aici mă refer la cea de Ian Somerhalder, Nina pare a se “îndrăgosti” de orice persoană cu care intră în contact. De exemplu, fanii săi au spus că au văzut-o pe acesta întâlnindu-se cu starul din True Blood, Alexander Skarsgård, zvon care este bineînţeles, fals. Totuşi, aici intervine o problemă. Howard are 36 de ani.. Dacă diferenţa de vârstă dintre Ian şi Nina a dus la despărţirea acestora, ce mai putem spune despre aşa-zisa pereche Nina-Dominic?! Doar pentru că a ieşit, spre exemplu, cu tatăl ei la un eveniment nu înseamnă că este îndrăgostită de el…

images (4)

images (2)

–Andreea

 

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s