Top 5 cărţi cu filme celebre


Bună, dragelor! Lună nouă => Top nou! De data asta o să fac un Top 5 cărţi ce trebuie citite deoarece filmele lor sunt absolut uimitoooare!!

 

1) P.S. Te iubesc – Cecelia Ahern
“O carte senzaţională care dovedeşte că dragostea adevărată nu moare niciodată.”
Unii oameni aşteaptă o viaţă întreagă să îşi găsească sufletul pereche, în timp ce alţii par să fie împreună de o viaţă. Holly şi Gerry formau cuplul perfect, cu o căsnicie minunată, înconjuraţi de prieteni şiIMG00262 familie. Lumea era la picioarele lor, iar Holly nu îşi putea imagina viaţa fără Gerry. Până în ziua în care viaţa o obligă să facă acest lucru.

Gerry moare din cauza unei tumori pe creier, iar Holly, rămasă singură, trebuie să înveţe să supravieţuiască.
Printr-o “listă” alclargeătuită din zece scrisori, Gerry o ajută, de dincolo de moarte, să ia viaţa de la capăt. Vegheată ca de un înger păzitor, Holly devine puternică şi independentă, reuşeşte din nou să zâmbească şi chiar să iubească.

 

 

 

 

 

2) Sub aceeaşi stea – John Greendescărcare (2) large (2)
Cu toţii ştiţi povestea emoţionantului film “The fault in our stars”, aşa că nu mai este nevoie să scriem aici plot-ul. Ideea e că vă recomand să citiţi totuşi şi cartea, dacă nu aţi făcut-o încă, pentru că povestea este puţin diferită. Să nu uităm de pasajele în care Hazel e comparată cu Natalie Portman în V for Vendetta, filmul despre care am vorbit în topul anterior. 😉

 

 

 

 

 

 

3)Jurnalul unui adolescent timid – Stephen Chboskylarge (4)
gjjSă stai pe margine poate fi un avantaj.

Dar vine o vreme când trebuie să intri în ring.
Primul an de liceu e cel mai greu.
Îţi faci noi prieteni, te îndrăgosteşti cu adevărat, nu te mai înţelegi deloc cu părinţii.
Să creşti mare e mai complicat decât ţi-ai imaginat vreodată.

 

 

 

 

 

 

4) Stăpânul Inelelor – J. R.R. Tolkien
descărcare (4)Cititorii se împart în două categorii – cei care au citit “Stăpânul Inelelor” şi cei care urmează să o facă.
“Frăţia Inelului” Lui Frodo, un hobbit din Comitat, i se încredinţează copleşitoarea misiune de a distruge Inelul Suprem al Puterii în Muntele de Foc, pentru a scăpa Pământul de Mijloc de ameninţarea cumplitului Sauron. Împreună cu cei opt prieteni ai săi care alcătuiesc Frăţia Inelului, hobbitul porneşte la drum cu puţine speranţe că îşi va împlini misia, căci primejdiile nu întârzie să apară.

 

 

 

 

 

5) Doisprezece – Nick McDonell

large (5)White Mike, personajul principal, este un tânăr de 17 ani, traficant de droguri din New York. Până acum totul poate să vi se pară normal. Puteți să credeți că este un puști cu bani care nu are nimic mai bun de făcut decât să vândă droguri și implicit să distrugă viețile altor tineri. Păi nu este așa. De fapt toată povestea a început după moartea mamei sale, când el a decis să renunțe la școală și să pornească această afacere destul de periculoasă. Chiar dacă distribuie tot felul de prafur i(normale, dar și un nou drog numit Doisprezece) și ierburi unor copii de bani gata, Mike nu s-a atins niciodată de marfa sa, nu fumează, nu bea și nu se droghează. Dar povestea nu se învârte doar în jurul său, practic suntem introduși în mintea adolescenților excentrici, fițoși său perfect normali dar care aspiră la popularitate și la beneficiile acesteia. P.S : Filmul este cu Chase Crawford & Emma Roberts :”>

 

large (6)

 

–Andreea

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s