Editura Herg Benet te invită să scrii!


10465324_1064217323607917_2975940869975482167_oDacă eşti pasionat de scris, îţi place să citeşti, ai deja o idee schiţată sau pur şi simplu vrei să vezi dacă poţi să fii publicat, eu recomand concursul celor de la Editura Herg Benet! Mai jos găsiţi mesajul oficial din partea editurii! Succes tuturor!

 

Editura Herg Benet anunță lansarea celei de a patra ediții a concursului de debut – ediția 2014 – secțiunea proză. Perioada de desfășurare a concursului este 15 iulie – 15 septembrie 2014.

Începând cu acest an, se accepta numai manuscrise de proză, de la autori care nu au mai publicat nicio carte cu ISBN până la data de 15 septembrie 2014. Înscrierile se vor face exclusiv în format electronic, laadresa de email debut@hergbenet.ro.

Decizia de publicare va fi dată de către Alexandru Voicescu, directorul editurii Herg Benet, pe baza recomandărilor comisiei de recenzori ai editurii. Începând cu acest an nu va exista un alt juriu de specialitate. Deviza sub care se va desfășura concursul este “No democracy”. Va fi declarat câștigător un singur manuscris de proză, care va fi publicat în cursul anului 2015 la editura Herg Benet. Motivația juriului nu va fi justificată pentru manuscrisele respinse.

Important! Participanții la concurs trebuie să cunoască direcția editorială Herg Benet. Este recomandată lecturarea a cel puțin unei cărți de proză apărute sub egida editurii Herg Benet.

Notă: Editura Herg Benet este o entitate privată și nu are obligații față de marea masă a populației. Gândiți-vă bine înainte să trimiteți manuscrise. Respectul pentru cititorii noștri este singurul care contează. Bălăriile nu sunt acceptate. Vă rugăm nu insistați!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s