Despre viitorul sezon 6


Cu toţii suntem curioşi unde ne va purta noul sezon din The Vampire Diaries, aşa că mai jos găsim câteva informaţii care pe mine m-au pus pe gânduri. Voi ce părere aveţi? Dar mai întâi să vedem despre ce fotografii este vorba!

elena-gilbert

Sentimente respinse

Elena este încă distrasă după pierderea lui Damon, aşa că ea se va concentra pe munca de la şcoală pentru a evita durerea ce se simte resimţită o dată cu plângerea cuiva. Aparent, Elena “excelează la programul de pre-medicină” aşa cum spune producătorul executiv Caroline Dries.

Photo Credit: The Vampire Diaries / The CW

 

tyler-lockwood

Nu mai există domnul Hibrid!

Aşa cum spun cei de la TVLine, Tyler va îmbrăţişa cea de-a doua sa şansă la umanitate, dar va descoperi că furia este încă în interiorul său şi că nu poate fugi de ea.

Photo Credit: The Vampire Diaries / The CW

 

damon-and-bonnie

Experienţa Existenţială Bamon

UNDE MAMA NAIBII SUNT DAMON ŞI BONNIE, ĂĂĂ? Nu, nu vă îngrijoraţi; Ian Somerhalder şi Kat GRaham se vor întoarce în serial. Cu toate acestea, nu ştim cum se vor întoarce. Tot ceea ce ştim este că relaţia lor se va dezvolta încet pe parcurs ce sezonul 6 continuă. Mai mult, ei petrec o groază de timp împreună – unde să mai punem că se calcă pe nervi unul pe celălalt asemeni unui cuplu căsătorit.
Photo Credit: The Vampire Diaries / The CW

 

caroline-and-stefan

Steroline: Mai mult decât prieteni foarte buni?

Pentru cei care au tot sperat la o scenă în care Stefan şi Caroline să se cupleze, vă rugăm să vă notaţi că doar mbrăţişări vor avea loc între cei doi…. pentru moment. Autorii serialului spun că iubirea nu este în aer între cei doi amici. Chiar dacă este clar că frumoasa blondă Caroline are o atracţie seretă pentru Stefan de ceva timp, Stefan nu are energia emoţională necesară pentru o relaţie, iar acesta practic, a pus-o în zona pentru prieteni pe Caroline.

Photo Credit: The Vampire Diaries / The CW

 

matt-donovan

Ofiţetul Donovan

Matt a fost până în Iad şi înapoi, dar pentru prima dată în viaţa lui, săracul om nu are de ce să îşi mai facă griji pentru că va fi mâncat de viu de preteni feroce. Acum că bariera Călătorilor a eradicat toţi vampirii, Matty Blue Blue îşi trăieşte visul de a sta fără griji cu privire la gâtul său gol. Mai mult? Chiar de când Mystic Grill a devenit o locaţie perfectă pentru bombe, el a fost lăsat fără slujbă, aşa că a început să descopere noi opţiuni în materie de carieră. Şi ghiciţi pe ce şi-a pus ochii micuţul Matt? Pe poliţie!

Photo Credit: The Vampire Diaries / The CW

 

luke-and-liv-in-5x17

Liv and Luke

Vom şti mereu că aceşti gemeni au fost răutăcioşi şi se mai întâmplă să fie şi vrăjitori. Ei bine, faceţi nicio greşeală, dragi telespectatori; trecutul lor întunecat şi destinul lor va fi explorat mai în amănunt în sezonul 6 din The Vampire Diaries, iar noi vom afla o dată pentru totdeauna de ce s-au înrolat cei doi la Colegiul Whitmore, dintre toate locurile unde puteau să facă asta.

Photo Credit: The Vampire Diaries / The CW

 

marco-james

Un potenţial pretendent?

“Peţitorule, peţitorule, găseşte-mi o pereche. / Găseşte-mi o descoperire, prinde-mi o captură!” Nu! Elena nu dă audiţie pentru vreo piesă la colegiu din “Finddler on the Roof”; din contră ea încearcă să îi găsească lui Caroline un nou suitor, prietenul ei de la pre.medicină Liam (interpretat de Marco James) pentru că ea consideră că cei doi sunt perfecţi impreună.

Photo Credit: Marco James

 

alaric-and-caroline

Întoarcerea lui Alaric

Considerând cum Alaric, un vânător de vampiri, a fost forţat să devină un Original (aka creatura pe care el o detestă cel mai mult) de către Esther, iar acum este forţat să trăiască într-o lume fără Damon, el mai are încă de parcurs o viaţă plină de suişuri şi coborâşuri în faţa sa. Norocul lui este că el va fi de acum noul profesor la Whitmore, şi … iubirea loveşte din nou! Aparent, scântei vor zbura între Domnul Saltzman şi mentorul excelent şi ordonator al Elenei, Jo (interpretată de actriţa Lyn O’Keefe)!

Photo Credit: TVLine.com

 

Mark your calendars: The Vampire Diaries Season 6 Episode 1 (“I’ll Remember”) airs Thursday, October 2nd at 8:00 p.m. ET/PT on The CW!

 

Sursa

 

Aşadar, voi ce părere aveţi? Să ne pregătim la un sezon plictisitor sau un sezon de unde vom avea ce să alegem? 

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s