Recenzie: Heir Untamed (Latvala Royals #1) by Danielle Bourdon


Heir Untamed (Latvala Royals #1)

by Danielle Bourdon 

 
Desperate for work to avoid eviction from her Seattle apartment, photographer Chey Sinclair accepts a rare opportunity to travel abroad and photograph Latvala Royalty. Encountering the Royals for the first time, Chey experiences an instant attraction to Mattias, second in line to the throne. He’s charming, confident—and taken.

During a horseback ride to clear her head, Chey finds herself in a scuffle with Sander Fisk, head of security. Rugged, determined and sharp tongued, Sander is infuriating as well as intriguing.

Faced with conflicting emotions and a mystery unfolding in the castle, Chey must decide between men: a Prince of Latvala, or an arrogant rogue.

She discovers the hard way that this particular fairy tale was more than she ever bargained for.

 
 
 
ribbon divider

Gândurile mele (Theo): „Heir Untamed” este primul volum dintr-o serie fascinantă şi destul de bine conturată.

Chey este fotograf, dar nefericirea face ca părinţii ei să moară cu nouă luni n urmă, datorită unui accident de maşină cumplit. Acum ea are nevoie de bani pentru a-şi plăti chiria, pentru a-şi lua de mâncare şi pentru a se descurca, dar fotograf cunoscut sau nu, ghinionul pare să o înghiontească din toate colţurile.

Asta până când se trezeşte la uşă cu două matahale spunându-i că o familie regală ar dori să o angajeze. Surprinsă, dar bucuroasă, Chey acceptă propunerea, fiind plătită cu 40 000 de euro dacă putea să plece în câteva ore. Angajamentul va dura patru luni în care aceasta va beneficia de cazarea şi masă din partea familiei regale, iar ea va face fotografii numai familiei, dar şi împrejurimilor.

În curând însă feţele celor regali nu sunt aşa cum ar fi bănuit. Cu toţii sunt superbi, de aşteptat, dar răceala sentimentelor pe care le nutresc unul pentru altul este şi mai ciudată. Asta până când Mathias, cel de-al doilea fiu al regelui o atinge pe umăr. Reacţia este în lanţ şi eşti absolut convins că nu îi pasă nimănui că ea va cunoaşte pe altcineva.

În prima sau a doua zi, Chey pleacă la călărie împreună cu aparatul său de fotografiat, dar este în curând zdrobită de pământ de şeful securităţii pe motiv că ar fi vreun intrus. Replicile dintre cei doi te fac să zâmbeşti înainte să apuci să termini fraza de citit, iar inima ei este înşfăcată de misteriosul blond care îi găseşte şi o încălzeşte în braţele sale.

Nu după mult timp însă, cineva îi doreşte răul, iar Chey este absolut convinsă că nu a făcut nimic greşit sau rău pentru a merita asta. Dar Sanders reuşeşte să o apere, reuşeşte să îi alunge temerile, asta până când adevărata lui identitate iese la iveală şi totul se duce de râpă.

O carte care pe mine m-a făcut să râd, să visez cu ochii deschişi – descrierea peisajelor fiind cu adevărat o modalitate de a-ţi tăia respiraţia. Ceea ce nu mi-a plăcut a constat în momentele acelea care se prelungeau mai mult decât ar fi trebuit, sau acele momente care treceau asemenea rafalelor unei furtuni.

Recomand cartea celor care vor să cunoască şi partea ascunsă în a fi rege, prinţ, regină sau prinţesă.

 Nota mea: 03.5

dividers

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s