Noul poster pentru sezonul 6


all-spell-breaks-loose

Noul poster mi-a dat puţin bătăi de cap. De ce? Pentru simplul fapt că sunt nedumerită şi totuşi entuziasmată. Mai este puţin şi ne vom putea delecta cu primul episod din sezonul 6 al îndrăgitei noastre serii Jurnalele Vampirilor.

Dar totuşi ce ne desluşeşte acest poster? Sincer, nu ştiu, dar am o groază de întrebări.

În primul rând apropierea dintre Bonnie şi Damon mă fac să cred că favoritul nostru va lupta alături de vrăjotoare pentru a descoperi o cale de ieşire. Dar dacă Lumea de Dincolo a fost distrusă, să însemne asta că există un fel de viaţă de după chiar şi după ce aceasta a fost distrusă? Cu siguranţă! În cărţi Lumea de Dincolo ne este prezentată ca un fel de alt realm unde există o nouă modalitate de supravieţuire, să fie asta viitoarea noastră problemă şi în sezonul 6?

Elena şi Stefan se ţin de mână! Pentru mine asta înseamnă că cei doi vor lupta până la urmă împreună pentru a-i elibera pe cei doi (Damon şi Bonnie) de pe celălalt realm. Sau să însemne asta că ne vom aştepta la un nou sezon plin de dramă unde Elena nu mai ştie, din nou, pe cine să aleagă? Mă gândesc că poate vom mai avea parte de vreun sărut pe ici pe colo între cei doi şi asta poate din cauza drogurilor pe care Elena ajunge să le ia şi poate aşa îl va confunda pe fratele Salvatore cel mic cu Damon. Cine ştie!

Caroline pare secătuită de puteri, dar totuşi gata de luptă. Oare blondina după ce îşi va găsi alinarea ăn braţele unui coleg de-al Elenei va tânji încă după Kalus? Va duce aceasta un fel de bătălie în care trebuie să aleagă din nou? Îmi amintesc că cei de la CW anunţaseră că The Originals va reveni în Jurnalele Vampirilor la un moment dat, astfel, cele două seriale se vor uni cândva. Să însemne asta ceva?

Alaric, Matt, Tyler, Jeremy şi Enzo par gata de luptă! Asta îmisugerează oarecum că vom avea parte de noi şi noi bătălii în care protagoniştii vor avea nevoie de cât mai mult ajutor. Se va diminua ura lui Enzo şi va trece acesta mai departe? Vor reuşi cei cinci să lupte şi să învingă alături de Elena, Stefan şi Caroline tot ceea ce le stă în care pentru a îi aduce pe Bonnie şi Damon înapoi?

Şi pentru că ne-au tot obişnuit ca oamenii/vampirii/vârcolacii/vrăjitoarele/călătorii să moară, mă îngrozeşte puţin ideea că poate şi de data aceasta vom avea un final care va fi dulce, dar va mai purta încă un soi de amăreală în suflet.

Faptul că scena este prinsă între două ceasuri, care arată aceeaşi oră şi par a fi identice, mă face să cred că poate Bonnie şi Damon sunt prinşi într-un fel de spaţiu alternativ tot în Mystic Falls. Aşadar, să înţeleg că aceştia vor putea fi aduşi înapoi? Mă enervează că în spate se pot observa pietre funerare, iar asta mă duce cu gândul la ideea că toţi fug de o moarte iminentă, iar faptul că Jeremy este cel mai aproape, mă face să cred că poate tânărul Gilbert va fi vizat printre primii.

Voi ce părere aveţi? Vor reuşi să îi aducă pe Bonnie şi Damon înapoi? Va mai muri cineva? Vor mai primi ajutor şi din altă parte?

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s