Ți s-a stricat mașina și nu poți face nimic? Te ajută cei de la AloTractări


Mai știți cum este momentul acel când efectiv ai de ales să urli sau să te dai cu capul de pereți? Cam asta a pățit verișorul meu după ce se întorcea din vizita făcută mie la București. Avusese parte de cele mai frumoase momente alături de prietena sa și de mine, descoperise Bucureștiul, descoperise aglomerația din capitală, dar mai presus de toate, descoperise distracția din București.

Momentul de panică maximă a fost atunci când a trebuit efectiv să pornească mașina pentru a pleca spre casă. După minute bune petrecute în nervi, după minute enervante în care efectiv nu mai știam ce să mai facem am dat peste site-ul celor de la AlroTractări.

Ne trebuia să tractăm mașina către un service autorizat pentru a depista care este problema și pentru a repara mașina. Am sunat la cei de la firmă și am avut parte de o discuție civilizată, de înțelegere din partea companiei și de asigurarea că totul va fi bine.

După ce le-am dat adresa celor de la firmă, am avut de așteptat vreo 20 de minute până când totul s-a remediat. Am primit propunerea de a merge chiar la service-ul lor unde avem parte de discounturi și de ajutor din partea celor de acolo, astfel încât să ne încadrăm în bugetul de care dispuneam.

Pe perioada tractării am avut chiar asigurare în cazul în care s-ar fi întâmplat ceva pe parcursul acesteia. Mi-au plăcut oamenii de acolo, extrem de drăguți și de doritori în a te ajuta. Iar asta m-a făcut să mă simt bine și apreciată în același timp.

După vreo câteva ore am putut să luăm mașina, să verificăm dacă merge cum trebuie și gata, eram pregătiți să revenim la Slatina fără niciun fel de problemă. Mi-a plăcut precizia cu care au intervenit cei de la AloTractări și chiar ne-au fost de ajutor când credeam că – cel mai probabil – o să trebuiască să găsim alt mijloc de transport pentru a ajunge acasă.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s