Îți e frig? Soluțiile inteligente pentru încălzire de la Căldura Vie


banner-caldura-vie1

incalzire-pardoseala-confortTe-ai gândit vreodată că poate cea mai bună soluție pentru picioarele reci, camere încălzite parțial sau căldură nedistribuită uniform, tot ce ai nevoie este de încălzirea prin pardoseală oferită de cei de la Căldura Vie?

Nici eu nu credeam asta până când nu am fost la un prieten în vizită și am simțit diferența. E genial cât de drăguț poate să fie în primul rând. Ai mereu căldura la picioarele tale, te distrezi putând să stai pe jos de acum. Nu mai contează că nu ai o masă suficient de mare sau un pat imens, de acum poți să joci Monopoli și pe jos, poți să îți lași copilul să stea liniștit pe pardoseală fără să îl mai cerți că va răci dacă stă acolo.

Sentimentul este foarte fain când afară sunt vreo minus zece grade, dar tu stai liniștit cu picioarele goale și râzi. Și nu râzi ca să te încălzești, râzi pentru că te distrezi, iar picioarele tale sunt în siguranță.

SLIDER-PARDOSEALA1

După ce m-am întors acasă, i-am spus mamei și am sunat la cei de la Căldura Vie. Au consultanță gratuită și îți dau absolut toate informațiile necesar de care ai nevoie. Îți răspund călduros la întrebări și îți oferă cele mai optime soluții. Au grijă să pleci de la ei cu toate întrebările răspunse și fără niciun dubiu în ceea ce privește alegerea lor.

Căldura Vie este un concept ce are ca scop revitalizarea domeniului energiei regenerabile şi al soluţiilor alternative de încălzire.

Acest concept atrage sub umbrelă sa soluţii eficiente de energie regenerabilă prin folosirea panourilor solare ce folosesc atât energia solară (panouri solare termice şi termodinamice, pompe de căldură) cât şi cea ambientală (panouri solare fotovoltaice) pentru a o transforma în energie electrică.

Pentru încălzirea locuinţei, Căldura Vie oferă ca replică variantelor convenţionale, panouri radiante, sisteme de încălzire prin pardoseală, termică şi electrică, încălzire prin radiaţieconvectoare de pardoseală şi încălzire prin plintă. Tot pentru confortul casei aceștia au adoptat şi sistemele de devrigare exterioară ce oferă siguranţa pe timp de iarnă. Centrala termică cu paleti sau centrala termică în condensaţie aduc avantajul încălzirii eficiente în contextul unui consum economic.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s