The Vampire Diaries Spoiler Roundup: Season 6, Episode 9 — “I Alone”


Damon și Alaric se ceartă. După cum ne spune sinopsisul pentru episodul următor, <<Damon se află în apă fierbinte după ce pune la cale un plan care necesită participarea fără consimțământ a lui Alaric.>> Șansele sunt ca acest plan să fie despre compulsia lui Damon prin care îl face pe Alaric să fure ascendentul de la iubita acestuia – Jo. Mda.. nici noi nu am fi prea fericiți. Și după cum se vede din videoclipul promoțional din sărutul pasional al lui Jo și Alaric, lucrurile mergeau chiar foarte bine.

Credit: Annette Brown/The CW

Credit: Annette Brown/The CW

Jeremy are o reacție surpriză la aflarea situației lui Bonnie. Elena va fi prinsă cu garda jos de reacția lui Jeremy la aflarea veștilor despre faptul că Bonnie este încă în viață – chiar dacă este prinsă într-o închisoare metafizică alături de un ucigaș. Surprinzător? Presupunem că Jeremy pretinde a nu îi păsa. Asta ar fi surprinzător!

Operațiunea Salvați-o pe Bonnie cu ajutorul lui Liv. Liv îi va ajuta pe Damon și Elena cu planul lor de a o salva pe Bonnie, dar când lucrurile o iau la vale, aceasta rămâne cu o alegere dificilă de făcut.

Enzo trece de o anumită limită. Când acțiunile lui Enzo depășesc o anumită limită, Matt ia problema în propriile sale mâini.

Kai încă mai face probleme. Se prea poate ca Kai să fi dispărut spre apus după ce a înjunghiat-o pe Bonnie, dar experiența lui continuă să fie o amenințare periculoasă în episodul 9. Întrebarea este: este o amenințare către Bonnie sau către persoanele din lumea reală care i-au făcut această închisoare? După cum ne arată videoclipul acesta va ieși până la urmă din închisoarea în care este ținut captiv.

Credit: Annette Brown/The CW

Credit: Annette Brown/The CW

Bonnie va suna acasă. Chiar dacă Bonnie este prinsă într-o închisoare pe lumea celaltă, în sfârșit are semnal! În videoclipul promoțional putem vedea cum aceasta trimite mesaje cu Damon și Elena. <<Nu îmi vine să cred că vă aud vocile acum>>, spune aceasta către telefonul metafizic. <<O să vii acasă,>> îi spune Elena. Promisiuni, promisiuni.

Stefan încă îl mai urăște pe Enzo. și cu toate acestea cei doi încă mai ies împreună. În promo îl auzim pe Stefan spunându-i lui Enzo: <<Mai bine nu aș curăța două cadavre astăzi.>> Matt este acolo de asemenea. Mai multe scene cu cei trei, vă rugăăăăm! 😀

Se poate ca Tyler să omoare pe cineva. Tyler nu poate să mai reziste mai mult de cinci minute fără să nu omoare pe cineva. În episodul 9, este cineva pe care îl va arunca de la balcon de la barul  lui Liv. Va muri tipul?

Tensiunea Delena crește. În promo, Elena îi spune lui Damon: <<îmi pare rău că mi-am șters amintirile. Erau doar pe jumătate ale mele.>> Răspunsul lui Damon nu întârzie: <<Vom face altele noi.>> Oh, chiar e bun!

Credit: Wetpaint

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s