Vampire Diaries Season 6 Spoiler: Tyler Is “Smitten” With Liv


Credit: The CW © 2013 The CW Network, LLC.

Credit: The CW © 2013 The CW Network, LLC.

Vă place cuplul format din Tyler Lockwood (Michael Trevino) și Liv Parker (Penelope Mitchell) în acest sezon din The Vampire Diaries la fel de mult ca și nouă? Cei doi apar a fi cel mai fierbinte cuplu din istoria acestui show și chiar readuce sezonul puțin la viață, dacă ne întrebați pe noi. Ce urmează pentru duoul sexy?

Având în vedere toate știrile care ne-au lăsat cu gura căscată despre familia lui Liv – știți voi, cum că ea șu Luke Parker (Chris Brochu) sunt frații gemeni ai lui Jo (Josi Lyn O’Keefe) și ai lui Kai (Chris Wood). În plus, pe lângă nefasta lor apartenență la Clanul Gemini, mai există și șocanta demascare cum că la cea de-a douăzeci și doua aniversare cei doi vor își vor uni puterile. Bineînțeles, cum Tyler are ceva sentimente pentru Liv, asta va cauza apariția îngrijorării din partea fostului vârcolac.

„Tyler este acolo pentru Liv și dorește să o protejeze și să se asigure că aceasta nu intră în belele,” a declarat Michael pentru TV Line.” Ea este foarte puternică și chiar enervantă în anumite momente atunci când vine vorba despre Ty, iar el nu este obişnuit cu asta, așa că îmi place că Tyler trebuie să se conformeze și să ţină piept unei asemenea chestii sezonul ăsta. Dar o să vedem cum relația lor va deveni mai puternică, el chiar este foarte amorezat de fata aceea.”

Este bine să îl vedem pe Tyler că a trecut mai departe de despărțirea sa cu Caroline Forbes (Candice Accola) și a avut chiar mândria testată de către o femeie puternică. Ei ne-au arătat o chimie extrem de puternică până acum, sezonul ăsta – la naiba, ea chiar a omorât pentru el – și abia așteptăm să vedem ce mai urmează pentru cei doi!

Sursa: Wetpaint

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s